Module 8: Tijd voor reflectie..

Beste ,

De achtste module zit er alweer op. Ik ben benieuwd hoe je onze verdiepingsreis tot nu toe ervaart. Ik wil je uitnodigen om de tijd te nemen te reflecteren op je proces en stil te staan bij de vragen uit de zelfreflectie. In hoeverre beantwoordt de opleiding aan je verwachtingen? En wat ben je tot nu toe over jezelf te weten gekomen?

Inmiddels hebben we alle zittende houdingen behandeld. Daarnaast heb ik in deze module ook aandacht besteed aan de afsluiting van de les. Hier kun je mee gaan oefenen. Welke woorden kun je gebruiken om je studenten uit te nodigen zich te ontspannen? En zou je aan het einde van de les iets kunnen delen dat jou inspireert? Door je eigen woorden te vinden en te delen wat jou inspireert wordt je yogales eigen, persoonlijk en authentiek.

Misschien wil je ook experimenteren met het integreren van een van de mantra’s die Léah je heeft geleerd. Je kunt natuurlijk zelf zingen, maar je kunt er ook voor kiezen om een mantra af te spelen. Wanneer in de les komt de mantra het meest tot zijn recht? Welke mantra resoneert het meest bij jou?

Ik wens je weer veel plezier op je ontdekkingstocht! Op naar module 9.

Namasté,

Johan