Yoga voor beginners

onder leiding van Johan Noorloos

omdat yoga voor iedereen is

Online cursus yoga voor beginners..

cursus yoga voor beginners

Yoga voor beginners

de online cursus voor iedereen die wil starten met yoga

Deze online cursus starten met yoga is voor iedereen die wil starten met yoga, maar niet goed weet waar te beginnen. Met deze online mini cursus ga je in je eigen tempo kennismaken met de basisbeginselen van yoga en meditatie. De houdingen op de mat zijn slechts een onderdeel van yoga, maar welke filosofie zit erachter? Wat is eigenlijk de oorsprong van yoga? En waarom is de ademhaling zo belangrijk? Er is nog zo veel te ontdekken!

Begin hier jouw ontdekkingsreis en maak kennis met yoga! 

Is deze cursus iets voor jou?

Geef jezelf iets moois cadeau

waar je een leven lang plezier van hebt.

Je krijgt tijdens deze cursus yoga voor beginners...

Johan online yogaopleiding vinyasa yin asana teacher training

“Het is mijn wens om iedereen op een toegankelijke wijze kennis te laten maken met de kracht yoga & meditatie. Deze korte cursus zal je stap voor stap meenemen en kennis laten maken met de basisbeginselen zodat je vanuit daar zelf kunt gaan ontdekken wat bij jou past op dit moment” 

Johan Noorloos

Reviews

“Zo fijn om in een paar lessen meer te leren over yoga en meditatie! Johan weet het zo simpel maar duidelijk uit te leggen” 

Michelle

“Ik wilde al lang starten met yoga, maar bleef het altijd maar uitstellen tot ik deze korte cursus tegen kwam. Wat een goede instructies” 

Nina

“Sinds ik deze cursus gevolgd heb doe ik volg ik met regelmaat yogalessen. Ik voel me er zoveel beter en rustiger erdoor.” 

Lisa


Yoga voor beginners

onder leiding van Johan Noorloos

voor €24,95