Ontdek meer van jezelf met meditatie


Online meditatiecursus

leer mediteren met Johan Noorloos

van €139 voor €89

Ervaar meer rust en stilte

met deze 6-weekse online meditatiecursus

Ga er maar eens goed voor zitten, want er staat iets moois voor je klaar. De online meditatiecursus met Johan Noorloos laat je in 6 weken ervaren welke voordelen meditatie jou te bieden heeft. We nemen je mee op reis in jezelf met geleide meditaties en laten je de verschillende meditatietechnieken zien. Hoe werkt een ademhalingsmeditatie? Wat is een body scan? Wat is het doel van silent sitting? Hoe kun je visualisatie toepassen? Welk effect heeft stiltemeditatie? Het komt allemaal aan bod. Je zal meer over jezelf ontdekken en leren om bewust in het ‘Nu’ te zijn. Mediteren kun je leren. Of je nu beginner bent of al heel wat ‘zituren’ hebt – deze online meditatiecursus biedt verdieping voor iedereen. Ervaar rust, stilte en leer jezelf kennen.

Over deze meditatiecursus...

mariken_hogenhout_online_training_yoga_meditatie_johan_noorloos

Waar gaan we het over hebben?

Online-meditatiecursus-videos

21 video’s met filosofie, oefeningen en geleide meditaties.

Online-meditatiecursus-studenten

Laat je inspireren door docenten met meer dan 15 jaar ervaring.

Online-meditatiecursus-eravring

Ervaar meer rust, stilte en leer jezelf kennen.

Nu alvast een voorproefje?

Luister een gratis geleide meditatie van Johan Noorloos

Ervaar meer rust en balans. Zowel op je meditatiekussen als in je dagelijks leven. In deze cursus ervaar je stap voor stap de waarde van de verschillende meditatievormen en ontdek je de filosofie achter meditatie. En daar horen natuurlijk ook vragen voor je persoonlijke groei bij. Zo ontdek je meer over meditatie en vooral ook over jezelf. 

Klik op de button hieronder om toegang te krijgen tot jouw gratis geleide meditatie met Johan Noorloos. Enjoy!

Nu met 4 extra meditatievideo's

om een dagelijkse meditatie practice op te bouwen

meditatiecursus_johan_noorloos_lerenmediteren_mediteren_online

Review

Marije herontdekte de waarde van rust

“Ik had altijd het idee dat mediteren iets was voor geitenwollensokkenmoeders of als iets ‘onhaalbaars’. En wat zat ik ernaast! Nu snap ik dat meditatie je niet alleen mentaal tot rust brengt maar je ook verrassende, nieuwe inzichten kan geven. Na een pittige studie kwam deze training op mijn pad en het heeft mij weer de waarde van rust, balans en ‘een momentje voor jezelf’ terug gegeven wat ik al tijden zoek was. “

– Marije Pöpping

Begin met mediteren en ervaar de voordelen ...


Op reis in jezelf

of je nu een beginner bent of al heel wat ‘zituren’ hebt

nu voor €89

Met zorg, liefde en zorgvuldigheid samengesteld

zodat je altijd en overal de slag kan met meditatie.

online-meditatiecursus-mediteren-johan-noorloos

Je kan natuurlijk op ieder moment en overal aan de slag met je cursus. Het enige wat je nodig hebt om aan de slag te gaan is: een smartphone, tablet of laptop. En een fijn plekje in je eigen vertrouwde omgeving natuurlijk. Namasté.

Johan Noorloos

Over de 6-weekse online meditatiecursus

“Mediteren heeft me geleerd dat ik toeschouwer kan zijn van mijn eigen gedachten en emoties. Door me er niet in te verliezen heeft het me de ruimte geboden om gedachten waar te nemen en gevoelens te doorvoelen. Het heeft me geholpen me niet te laten lijden beperkende overtuigingen, maar de ruimte in te nemen die er voor me is. Het heeft me inzichten gegeven om meer en meer vanuit vrijheid te leven. Deze inzichten en vooral de vrijheid is wat ik jou toewens.”

johan Noorloos online meditatiecursus

De meest waardevolle reis

die pas écht begint als je je ogen weer open doet

Stap in de wereld van meditatie met onze 4 docenten

online yoga opleiding Johan noorloos

Johan Noorloos

Begin november 2013 ging er voor Johan Noorloos een langgekoesterde wens in vervulling: de school van zijn dromen opende haar deuren. 

De afgelopen tien jaar bouwde Johan op diverse terreinen een schat aan ervaring op. Met zijn lessen, opleidingen, lezingen en boeken was hij gedreven zijn kennis en inzichten te delen. Op de school komt nu alles waarvan hij droomde samen.

online yoga opleiding Moena de Jong

Moena de Jong

Moena deelt haar passie voor connectie al jaren in de vorm van Pranayama, Vinyasa, Hatha, filosofie en Ayurveda. Ze geeft workshops voor de lerarenopleiding in deze bovenstaande yogavormen.

Met de overtuiging dat we alleen kunnen stralen wanneer we authentiek durven te zijn neemt ze haar studenten op lichte en enthousiaste wijze op de reis naar onze kern.

online yoga opleiding Tijn Touber

Tijn Touber

Tijn is auteur van zes boeken over verlichting en meditatie. Het zijn allemaal bestsellers, de bekendste is Spoedcursus Verlichting. Daarnaast is hij oprichter van het grootste meditatienetwerk van Nederland: Stadsverlichting. Hij leefde veertien jaar als yogi in Amsterdam en beschouwt het als grootste uitdaging om, zoals hij zelf zegt ‘in de wereld, maar niet van de wereld’ te zijn.

online yoga opleiding Sijbrand Maal

Sijbrand Maal

In 2013 denderde Yoga en Meditatie onverwacht het leven van Sijbrand binnen. De Nieuwe Yogaschool verrees, het spirituele proces werd bewust omarmt en het lesgeven begon.
Met behulp van yoga, meditatie, diverse fantastische methodes en (spirituele) leraren vond Sijbrand zichzelf als dat wat alles in essentie is. Daarna begon de reis van het belichamen dat waarschijnlijk voor altijd door zal gaan.

Ga mee op deze online meditatiereis

Doe ik wat ik doe omdat anderen dat van mij verwachten of omdat ik het zelf wil? Wat geeft mij energie? Wat maakt me blij? Als je het antwoord op deze vragen niet weet, is dat… een hele mooie kans! Dan is het namelijk nu een goed moment om meer rust en balans te vinden, liever voor jezelf te zijn, je niet te verliezen in je gedachten én natuurlijk jezelf te inspireren tijdens het ‘zitten in stilte’.

mariken_hogenhout_online_training_yoga_meditatie_johan_noorloos
“Wauw, wat een mooie verbinding zijn we aangegaan. Ook al is het online het voelde alsof ik 1 op 1 les had van Johan Noorloos. Een enorm persoonlijke cursus die mij diepe inzichten heeft gegeven. Echt een aanrader.” - Milou Derxs
“In de afgelopen drie jaar heb ik al best wat uren op mijn yogamat en meditatiekussen doorgebracht, maar deze online trainingen hebben me nog veel meer verdieping gegeven. De persoonlijke verhalen van Johan Noorloos raakten m’n ziel.” - Simone ten Caat
“Je zeker voelen op de yogamat en in het dagelijks leven. Dat is toch het mooiste cadeau wat je jezelf kan geven? Ik ben heel dankbaar dat ik de online basistraining yoga heb gevolgd. En heb nu al zin om nog meer te leren.” – Alex Vos
Previous slide
Next slide

Programma 6-weekse online meditatiecursus

zo ziet het er per week uit

Johan Noorloos vertelt je meer over de basisbeginselen van mediteren.

Johan Noorloos neemt je mee op reis door je lichaam en leert je over de waarde van stilte.

Ervaar diepe ontspanning met: Yoga Nidra, ook wel Yoga slaap genoemd. Moena de Jong neemt je mee.

Meditatiedocent Tijn Touber neemt je mee in de wereld van visualisatie en meditatie.

Ervaar een meditatiemethode begeleidt door Sijbrand Maal waarin alles er ‘gewoon mag zijn’.

Ultieme overgave met Yin: een langzame vorm van yoga om je bindweefsel te stimuleren.

Bekijk bonusvideo’s van onder andere Tijn Touber én vind inspirerende podcasts van diverse lessen en meditaties. 

Klik dan hier voor de veelgestelde vragen over onze online trainingen en cursussen.

Gun je jezelf deze prachtige meditatiecursus?

van €139 voor €89