Ontdek de mooiste versie van jezelf met yoga


Online vinyasa yoga opleiding

onder leiding van Johan Noorloos

Verdiep je yogakennis en verbind je met jezelf

met de eerste Nederlandstalige online vinyasa yogaopleiding

Hoe meer je jezelf verdiept in yoga, hoe meer je over jezelf zal ontdekken. Je gaat je verbinden: de verbanden zien en leggen. En daarom hebben we iets moois voor je. Er is namelijk een online plek waar een schat aan verdieping voor je klaarstaat. Voor zowel beginners als ervaren yogi’s. Stap in de rol van de yogaleraar en maak de kennis over yoga eigen, vanuit je eigen thuis. Wil je lesgeven of ben je alleen op zoek naar verbinding met jezelf? Als je beweegt op het ritme van je adem, geef je ruimte aan je pure bewustzijn. De online vinyasa yogaopleiding brengt je gedachten tot rust, laadt je energie op en schenkt je waardevolle inzichten.

Je kan op ieder moment beginnen met de online vinyasa yogaopleiding en het eerstvolgende openingsseminar met Johan is op <…datum…>

Op zoek naar verdieping in yoga?

Stap in de rol van de yogaleraar

en verdiep je yogakennis met onze thuisstudie

Samen met Johan Noorloos en onze topdocenten duik je dieper in de wereld van yoga én in jezelf. Veilig vanuit je vertrouwde thuis. De opleiding duurt 20 weken – zo’n 8 uur per week – en natuurlijk ben je vrij om op je eigen tempo te leren. Zo kan je met je volle aandacht de kennis van yogadocenten je eigen maken.

online beginnerscursus yoga johan noorloos

Leerstof

Ontwikkel, leer, schrijf, durf, verdiep, verbind, ontdek, ervaar en beweeg

Ontwikkel je uitlijning van houdingen op een veilige manier met asanatechniek

Leer de effecten op functies van je lichaam met anatomie en fysiologie

Schrijf je eigen script en durf anderen te inspireren dankzij lesvaardigheden

Verdiep je begrip over yoga met filosofie

Verbind de houdingen en laat energie stromen met asana en energieleer

Ontdek meer van jezelf met persoonlijke ontwikkeling

Ervaar de vitale kracht van je lichaam met Ayurveda

Beweeg op het ritme van je adem met pranayama en meditatie

Wil je anderen inspireren en begeleiden in deze persoonlijke yogareis?

Meld je aan voor het mentorprogramma van De Nieuwe Yogaschool

Je krijgt tijdens deze opleiding…

Banner kennisoverdracht

en zelfonderzoek student

Online yoga trainingen johan noorloos

Johan Noorloos

over de online vinyasa yogaopleiding

“Je adem neemt je mee op een reis en die begint hier: op je eigen yogamat. Iedere grens die je durft op te zoeken, brengt je dichter bij jezelf. Ik daag je uit om je grenzen op te zoeken en tegelijkertijd onvoor-waardelijke liefde aan jezelf te geven. Want hoe meer je de yogakennis eigen maakt, hoe meer je verbinding maakt met jezelf. Ik hoop je met de online vinyasa yoga opleiding te inspireren. Je beeld van yoga zal veranderen naarmate je er meer over leert. En dat is mooi, dat is goed. Want alles verandert. Daarom hoop ik dat je meegaat op een reis die je verdieping en verbinding brengt.”

Wil je alvast kennismaken met Johan? Vraag dan hier een gratis yogales aan.

Je eigen online werkboek

om je te helpen dichter bij jezelf te komen

basistrainingyoga-yoga-johan-noorloos-beginnen

Dit is een yogaopleiding waar je een leven lang plezier van hebt. En erover schrijven helpt je om te relativeren en te groeien. Daarom krijg je bij deze opleiding een werkboek met per module passende yoga-oefeningen, zelfonderzoekvragen voor je persoonlijke groei en verdiepende artikelen over de filosofie van yoga. Hoe meer je begrijpt, hoe meer het je leven zal verrijken.

Ben je nieuwsgierig geworden naar ons e-boek?
Vraag dan hier alvast een preview aan.

Stel je eigen oefengroep samen

want de beste manier om iets eigen te maken, is door er les in te geven.

Review

Charlotte ontdekt dat yoga niet spannend hoeft te zijn

“Als je niet zo goed weet waar je moet beginnen, begin dan hier. Johan heeft de gave om complex lijkende onderwerpen als yogahoudingen, yogafilosofie & mindfulness verfrissend helder uit te leggen, zodat het klikt en je jezelf af gaat vragen waarom je de wereld nog niet eerder zo bekeken hebt. Het fijne aan deze cursus is dat je hem helemaal in je eigen tempo kunt volgen. Je kunt er in 8 weken doorheen vliegen, maar ook zo vaak als je wilt terugkeren of filmpjes herhalen. De filmpjes zijn mooi en inspirerend en na de cursus heb je de basisprincipes goed onder de knie, zodat je met zelfvertrouwen op de mat kunt stappen!”

– Charlotte

review 8 weekse basistraining yoga johan noorloos
“Wat een prachtige en waardevolle reis is deze yogaopleiding. Ik ben er persoonlijk nog niet klaar voor om yogadocent te zijn, maar het voelt ontzettend goed om vanuit mijn eigen vertrouwde huis mezelf te verdiepen in yoga.”
“Dit is zo waardevol. In de afgelopen drie jaar heb ik al best wat uren op mijn yogamat en meditatiekussen doorgebracht, maar deze online trainingen hebben me nog veel meer verdieping gegeven. De persoonlijke verhalen van Johan Noorloos raakten m’n ziel. En het is zo fijn om te weten waarom je doet, wat je doet.” – Simone ten Caat
“Eindelijk heb ik de kans om een yogaopleiding te volgen. Met drie lieve kinderen en een baan is het lastig om telkens ver te moeten reizen. Wat een uitkomst is het dat ik het nu online in mijn eigen tijd kan doen. Echt een cadeau aan mezelf.”
Previous
Next

Ervaar de voordelen van yoga

Wil je in verbinding staan, je ervaring delen en geïnspireerd raken zowel met als door mede-yogi’s?

Maak kennis met de docenten

online yoga opleiding Johan noorloos

Johan Noorloos

Begin november 2013 ging er voor Johan Noorloos een lang gekoesterde wens in vervulling: de school van zijn dromen opende haar deuren. De afgelopen tien jaar bouwde Johan op diverse terreinen een schat aan ervaring op. Met zijn lessen, opleidingen, lezingen en boeken was hij gedreven zijn kennis en inzichten te delen. Op de school komt nu alles waarvan hij droomde samen.

online yoga opleiding Moena de Jong

Moena de Jong

Moena deelt haar passie voor connectie al jaren in de vorm van Pranayama, Vinyasa, Hatha, filosofie en Ayurveda. Ze geeft workshops voor de lerarenopleiding in deze bovenstaande yogavormen.
Met de overtuiging dat we alleen kunnen stralen wanneer we authentiek durven te zijn neemt ze haar studenten op lichte en enthousiaste wijze op de reis naar onze kern.

online yoga opleiding Tijn Touber

Tijn Touber

Tijn is auteur van zes boeken over verlichting en meditatie. Het zijn allemaal bestsellers, de bekendste is Spoedcursus Verlichting. Daarnaast is hij oprichter van het grootste meditatienetwerk van Nederland: Stadsverlichting. Hij leefde veertien jaar als yogi in Amsterdam en beschouwt het als grootste uitdaging om, zoals hij zelf zegt ‘in de wereld, maar niet van de wereld’ te zijn.

online yoga opleiding Sylvia weling schaefer

Sylvia Welsing-Schaefer

Sylvia Welsing-Schaefer studeerde Biologische Gezondheidskunde en Geneeskunde in Maastricht. Sinds 2006 is zij werkzaam als arts. Toen zij in 2009 ziek werd hielp yoga haar om dat te accepteren. Zij besloot haar accent te verleggen en volgde drie yogaopleidingen bij YogaTeacher .

 

En.. ben je klaar om in de rol van yogaleraar te stappen?
Ga mee op een verdiepende reis in yoga én in jezelf

voor €1190 ex. btw

Veelgestelde vragen

subtitel

Deze opleiding duurt 20 weken, bij een gemiddelde tijdsbesteding van 8 uur per week. Echter, je bent helemaal vrij om de training zo snel of langzaam te doen als je wilt! Zodra je een module hebt afgerond, staat de volgende module al voor je klaar. Als je zeeën van tijd hebt en je vliegt door de modules heen, houdt niemand je tegen. Maar ook als je niet elke week de tijd hebt om verder te gaan, is dat geen enkel probleem. Er zit geen einddatum aan de opleiding.

Deze opleiding wordt niet afgesloten met een certificaat. Het is een verdiepende thuisstudie gericht op het yogadocentschap, waarbij er geen eindbeoordeling plaatsvindt op basis van de eisen van een specifieke certificaat. De opleiding is dan ook niet Yoga Alliance Certified.

Absoluut! Ook als verdieping van je eigen yoga practice zijn de kennis en vaardigheden die je zult leren in deze opleiding ontzettend waardevol. Het is een dieptestudie over yoga, waarbij je alles zult leren over zowel de fysieke aspecten als de mentale waarde van de houdingen en de filosofie achter het beoefenen van yoga.

Je kan de opleiding afronden in maximaal 2 jaar tijd, hierna verloopt je toegang tot de online yogaopleiding. Onze richtlijn voor de duur van deze opleiding is 20 weken, à 8 uur per week, maar je bent volledig vrij om er dus langer over te doen.

Nee, gelijk na je inschrijving krijg je toegang tot de opleiding en kun je starten! Johan zal aan het begin van iedere maand online een welkomstwebinar houden om de opleiding voor een nieuwe groep in te leiden. Het is aan jou of je hierop wilt wachten om te starten of hiervoor al begint. Er zijn geen implicaties voor de kwaliteit van de opleiding als je voor deze opening al start met de modules.

Aan iedere module zijn een aantal schrijf- en praktijkopdrachten verbonden. Hieraan zitten geen deadlines! Iedere student doet de opleiding op zijn/haar eigen tijd. De opdrachten kunnen, indien gewenst, besproken worden met de mentor.

Het mentorprogramma is niet verplicht, maar we zouden je aanraden deze waardevolle toevoeging niet over te slaan

Jazeker! Je kunt kiezen uit 5 zeer ervaren docenten, die aan het begin van de opleiding zullen worden geïntroduceerd. Je kunt kiezen of je live in onze school in Amsterdam of via Zoom wilt afspreken met je mentor. Je hoeft bij het kiezen dus geen rekening te houden met hun locatie. Je kunt volledig afgaan op je gevoel!

Deze opleiding neemt ± 160 uur aan studietijd in beslag.

Alle kennis die direct hoort bij het geleerde in deze opleiding, is opgenomen in het online werkboek.

Er zijn drie verschillen tussen deze twee opleidingen.

  1. De live teacher training vindt plaats op onze school in Amsterdam en de online yogaopleiding bij jou thuis! Ideaal voor als je een druk schema hebt en je eigen tijd wilt kunnen indelen, als je niet in de buurt van de school woont of om welke reden dan ook niet wilt of kunt reizen op dit moment. 
  2. Bij de online yogaopleiding ligt de focus meer op kennis dan bij de live teacher training. Deze opleiding is in eerste instantie een overdracht van kennis en leert je alles wat je moet weten over yoga. Bij de live teacher training ligt de focus meer op het ervaren van bewustzijnsverruiming, door middel van live contact met de yogadocenten. 
  3. De live teacher training wordt afgesloten met een examen, waarbij het Yoga Alliance certificaat behaald kan worden. Bij de online opleiding wordt geen examen afgenomen om een certificaat te behalen.

En.. yoga je met ons mee?
van €189

voor €119