Het licht in jou herkent het licht in mij


Online vinyasa yoga opleiding 100 uur

de eerste stap naar het yogadocentschap

onder leiding van Johan Noorloos

voor €1050 ex. btw

Over deze online vinyasa opleiding…

Online-yoga-opleiding-yin-studiemateriaal-dnys

Waar gaan we het over hebben?

Ontwikkel, leer, schrijf, verdiep, verbind, ontdek, ervaar en beweeg

VINYASA_ASANATECHNIEK

Asana techniek

Ontwikkel je uitlijning van houdingen op een veilige manier

VINYASA_ANATOMIE_&_FYSIOLOGIE

Anatomie & Fysiologie

Leer de effecten op functies van je lichaam

VINYASA_LESVAARDIGHEDEN

Lesvaardigheden

Schrijf je eigen script en durf anderen te inspireren

VINYASA_FILOSOFIE

Filosofie

Verdiep je begrip over yoga

VINYASA_ASANA_&_ENERGIELEER

Asana & Energie leer

Verbind de houdingen en laat energie stromen

VINYASA_EIGEN_ONTWIKKELING

Persoonlijke ontwikkeling

Ontdek meer van jezelf

VINYASA_PRANAYAMA

Pranayama

Beweeg op het ritme van je adem

VINYASA_MEDITATIE

Meditatie

Ervaar om bewust in het ‘nu‘ te zijn

Lees alle ins en outs over de opleiding in de nieuwe brochure

Download hem snel en gemakkelijk hier:

Review

Eline vond vrijheid in yoga

“Wat een eye-opener! Of beter gezegd, heart-opener! Als werkende moeder van twee kleintjes kan mijn leven soms erg vol zijn, maar met deze opleiding werd het me makkelijk gemaakt om tussendoor tijd voor mezelf te nemen. Je hoeft alleen maar in te loggen en daar staan de video’s voor je klaar. Ik heb het merendeel gedaan als de kinderen al naar bed waren, gewoon op de bank. Ik was op zoek naar meer verdieping in yoga, maar wat ik heb geleerd heeft dat ver overtroffen. Door deze cursus voel ik me rustiger en kan ik me beter concentreren door de dag heen. Als ik een drukke dag heb, of dingen gaan mis, beweeg ik me daar nu makkelijker doorheen, waar mijn hoofd misschien eerst zou overlopen. “

– Eline

De_nieuwe_yogaschool_online_yogaopleiding_teacher_training yoga johan noorloos 152

De eerste stap naar het yogadocentschap

Voor €1050 ex. btw

Verrijk je yogakennis, verdiep je practice en ontdek de leraar in jezelf

met de Nederlandstalige online vinyasa yoga opleiding

Hoe meer je jezelf verdiept in yoga, hoe meer je over jezelf zal ontdekken. Yoga brengt je terug naar huis. Het verbindt je met jezelf en met de wereld om je heen. Voel je de behoefte om je verder te verdiepen in yoga? De essentie achter de asana’s te ontdekken? Leren over de filosofie en de achtergronden? En wil je onderzoeken of je yoga door wilt geven als yogadocent? Dan hebben wij iets moois gecreëerd voor jou. De online vinyasa yoga opleiding, voor zowel beginners als ervaren yogi’s. Deze opleiding brengt inspiratie, stimuleert je in je kracht te gaan staan en schenkt je waardevolle inzichten. En dit alles vanuit het comfort van je eigen thuis. Tegelijkertijd bevat deze opleiding alle theoretische kennis uit onze gecertificeerde 200 uur vinyasa yoga opleiding; als eerste stap in de opleiding tot yogadocent.

Je kan op ieder moment beginnen met de online vinyasa yoga opleiding

En het eerstvolgende welkomstwebinar is live via Zoom met Johan op 28 december om 20.00 uur

Als je jouw licht laat schijnen, inspireer je anderen om dat ook te doen.

Verdiep je yogakennis met 100 uur aan video-, lees- en oefenmateriaal

Samen met Johan Noorloos en onze topdocenten duik je dieper in de wereld van yoga én in jezelf. Vanuit je vertrouwde omgeving. Deze thuisstudie duurt gemiddeld 15 weken – zo’n 7 uur per week – en natuurlijk ben je vrij om op je eigen tempo te leren waar en wanneer het jou het beste uitkomt. De studie bestaat uit onder andere 175 inspirerende video’s die gaan over asanatechniek, anatomie, fysiologie, filosofie, energieleer, zelfonderzoek, pranayama en meditatie. En natuurlijk boordevol online praktijklessen. ​Alle video’s, verdiepende artikelen, online werkboek en e-boek zijn voor lange tijd beschikbaar. Zo kan je met je volle aandacht de kennis  van vinyasa yoga  je eigen maken.

Johan Noorloos online vinyasa yoga opleiding

Vragen over de online yoga opleiding?

Plan een belafspraak in!

de_nieuwe_yogaschool_online_yoga_opleiding_johan_noorloos

Johan Noorloos

over de online vinyasa yoga opleiding

Als yogadocent realiseer ik mij steeds vaker dat mijn leraarschap zich vertaalt in ieder aspect van mijn leven. Voor mij begint yoga pas echt wanneer ik van de mat afstap. Het integreren van de filosofie, deze kennis en waardevolle inzichten verrijkt mijn leven en maakt het betekenisvol. 

Het is mijn intentie om jou in deze online opleiding de kracht van yoga en meditatie te laten ervaren. Om vanuit die verbinding te leven. Te luisteren. Te handelen. Te Zijn. Hoe meer je hier expressie aan geeft, hoe meer je anderen inspireert dat ook te doen. Dit is voor mij waar leraarschap over gaat.

Het geven van een yogales aan studenten is een ambacht op zich. Met deze 100-uurs zet jij de eerste stap richting het yoga docentschap en onderzoek je of het leraarschap bij je past. Wanneer je de behoefte voelt om daarna de eventuele vervolgstap te maken om het ambacht (yogales geven) uit te dragen, dan sluit onze 200 uurs gecertificeerde opleiding daar mooi op aan. Wanneer je de eerste 100 uur opleiding hebt afgerond, dan geldt er een korting van 800 euro.

Wil je alvast een preview van het e-boek van de opleiding? Vraag hem hier aan!

“Wat een prachtige en waardevolle reis is deze yogaopleiding. Ik ben er persoonlijk nog niet klaar voor om yogadocent te zijn, maar het voelt ontzettend goed om vanuit mijn eigen vertrouwde huis mezelf te verdiepen in yoga.”
“Dit is zo waardevol. In de afgelopen drie jaar heb ik al best wat uren op mijn yogamat en meditatiekussen doorgebracht, maar deze online trainingen hebben me nog veel meer verdieping gegeven. De persoonlijke verhalen van Johan Noorloos raakten m’n ziel.” – Simone ten Caat
“Eindelijk heb ik de kans om een yogaopleiding te volgen. Met drie lieve kinderen en een baan is het lastig om telkens ver te moeten reizen. Wat een uitkomst is het dat ik het nu online in mijn eigen tijd kan doen. Echt een cadeau aan mezelf.”
Previous
Next

Je eigen online werkboek

om je te helpen dichter bij jezelf te komen

Isabella de nieuwe yogaschool online yoga opleiding johan noorloos 5

Dit is een yogaopleiding waar je een leven lang plezier van hebt. En erover schrijven helpt je om te relativeren en te groeien. Daarom krijg je bij deze opleiding een werkboek en e-boek met per module passende yoga-oefeningen, zelfonderzoekvragen voor je persoonlijke groei en verdiepende artikelen over de filosofie van yoga. Hoe meer je begrijpt, hoe meer het je leven zal verrijken.

Ben je nieuwsgierig geworden naar ons e-boek? Vraag dan hier alvast een preview aan.

Aandacht voor persoonlijke ontwikkeling met een mentor naar keuze

online of bij een mentor die dicht in de buurt woont

Mentorsessies

waarin je wordt uitgenodigd om naar binnen te kijken

De mentorsessies zijn een vrijblijvende & waardevolle toevoeging aan jouw programma. Johan Noorloos en een team van ervaren mentoren staan voor je klaar. En nu speciaal voor de eerste groep studenten zal Johan jouw mentor zijn. Samen met Johan reflecteer je op je persoonlijke proces en kun je onderzoeken of je je verder zou willen ontwikkelen tot yogadocent. Wil je live afspreken in De Nieuwe Yogaschool of via een Zoom call? Dit is allemaal mogelijk in overleg.

VINYASA_MEDITATIE

Een kijkje achter de schermen

bij de online vinyasa yoga opleiding

Previous
Next

Stel je eigen oefengroep samen

want de mooiste manier om iets eigen te maken, is door er les in te geven.

Ontdek wat yoga voor jou kan betekenen en hoe je daarmee een inspiratie bent voor anderen

Ontdek wat yoga oor jou kan betekenen

Met deze online opleiding

Maak alvast kennis met de leraren

Johan online yogaopleiding vinyasa yin asana teacher training

Johan Noorloos

Begin november 2013 ging er voor Johan Noorloos een lang gekoesterde wens in vervulling: de school van zijn dromen opende haar deuren. De afgelopen tien jaar bouwde Johan op diverse terreinen een schat aan ervaring op. Met zijn lessen, opleidingen, lezingen en boeken was hij gedreven zijn kennis en inzichten te delen. Op de school komt nu alles waarvan hij droomde samen.

online yogaopleiding training yoga meditatie leah kline

Léah Kline

Léah is een senior docent met meer dan 30 jaar ervaring in het yogadocentschap. Beïnvloed door haar studies van Bikram tot Ashtanga en van Iyengar tot Anusara, focust ze zich vooral op het veilig en slim uitlijnen op zowel spiritueel als fysiek vlak. Maar bovenal zal ze je leren om vanuit je hart te leven. Ze heeft een diep en intuïtief begrip opgebouwd van het “menselijk lichaam in beweging”.

online yogaopleiding vinyasa moena de jong yoga meditatie johan noorloos

Moena de Jong

Moena deelt haar passie voor connectie al jaren in de vorm van Pranayama, Vinyasa, Hatha, filosofie en Ayurveda. Ze geeft workshops voor de lerarenopleiding in deze bovenstaande yogavormen.
Met de overtuiging dat we alleen kunnen stralen wanneer we authentiek durven te zijn neemt ze haar studenten op lichte en enthousiaste wijze op de reis naar onze kern.

Marijke Neerings de nieuwe yogaschool online yoga teacher training

Marijke Neerings

Marijke volgde op haar zestiende haar eerste yogales. Toen ze, na jaren vooral Hatha yoga te hebben gedaan, Ashtanga yoga ontdekte was het liefde op het eerste gezicht. Haar intuïtieve kwaliteiten gebruikt ze in de yogales om mensen zo goed mogelijk te begeleiden. Ze geeft zowel les in de chakra filosofie als in de verschillende yogastijlen.

Sijbrand Maal online yogaopleiding vinyasa yin teacher training

Sijbrand Maal

In 2013 denderde Yoga en Meditatie onverwacht het leven van Sijbrand binnen. De Nieuwe Yogaschool verrees, de reis van de spirituele zoeker werd bewust omarmt en het lesgeven begon. Met behulp van yoga, meditatie, diverse fantastische methodes en (spirituele) leraren (waaronder zijn huidige leraar Sat Shree) vond Sijbrand zichzelf als dat wat alles in essentie is.

online yoga opleiding Tijn Touber

Tijn Touber

Tijn is auteur van zes boeken over verlichting en meditatie. Het zijn allemaal bestsellers, de bekendste is Spoedcursus Verlichting. Daarnaast is hij oprichter van het grootste meditatienetwerk van Nederland: Stadsverlichting. Hij leefde veertien jaar als yogi in Amsterdam en beschouwt het als grootste uitdaging om, zoals hij zelf zegt ‘in de wereld, maar niet van de wereld’ te zijn.

online yoga opleiding Sylvia weling schaefer

Sylvia Welsing-Schaefer

Sylvia Welsing-Schaefer studeerde Biologische Gezondheidskunde en Geneeskunde in Maastricht. Sinds 2006 is zij werkzaam als arts. Toen zij in 2009 ziek werd hielp yoga haar om dat te accepteren. Zij besloot haar accent te verleggen en volgde drie yogaopleidingen bij YogaTeacher.

Ga mee op een verdiepende reis in yoga én in jezelf

voor €1050 ex. btw

Veelgestelde vragen

over de online vinyasa yoga opleiding

Of je nu beginner of een ervaren yogi bent, deze online vinyasa yogaopleiding 100 uur is geschikt voor iedereen. Wil je je verdiepen in jouw persoonlijke proces en in je practice of onderzoek je graag of het leraarschap bij je past? Dan ben je in beide gevallen op de juiste plek. 

Dit is een 100 uur durende opleiding met een gemiddelde tijdsbesteding van 7 uur verspreidt over 15 weken. Echter, je bent helemaal vrij om de training zo snel of langzaam te doen als je wilt! Zodra je een module hebt afgerond, staat de volgende module al voor je klaar. Als je zeeën van tijd hebt en je vliegt door de modules heen, houdt niemand je tegen. Maar ook als je niet elke week de tijd hebt om verder te gaan, is dat geen enkel probleem. 

De opleiding blijft na inschrijving voor 2 jaar beschikbaar in jouw account.

Je krijgt een certificaat van deelname, na afronding van de 100 uur opleiding. 

Deze opleiding is niet Yoga Alliance Certified. Met onze live 200 uur vinyasa opleiding op locatie (Amsterdam, Weert, Castricum, Rotterdam, Leeuwarden) kun je je verder op laten leiden tot gecertificeerd yogadocent. Heb je de online vinyasa opleiding afgerond en schrijf je je in voor de 200 uur vinyasa opleiding? Dan krijg je het grootste gedeelte van je aankoopbedrag terug (800 euro ex. BTW). Voor meer informatie over onze gecertificeerde 200 uur vinyasa opleiding, klik hier.

Je kan de opleiding afronden in maximaal 2 jaar tijd, hierna verloopt je toegang tot de online yoga docentenopleiding. Onze richtlijn voor de duur van deze opleiding is 15 weken, à 7 uur per week, maar je bent volledig vrij om er dus langer over te doen.

Nee, gelijk na je inschrijving krijg je toegang tot de opleiding en kun je starten! Johan zal regelmatig online een welkomstwebinar houden om de opleiding voor een nieuwe groep in te leiden. Het is aan jou of je hierop wilt wachten om te starten of hiervoor al begint. Er zijn geen implicaties voor de kwaliteit van de opleiding als je voor deze opening al start met de modules.

Aan iedere module zijn een aantal schrijf- en praktijkopdrachten verbonden. Hieraan zitten geen deadlines! Iedere student doet de opleiding op zijn/haar eigen tijd. De opdrachten kunnen, indien gewenst, besproken worden met de mentor.

Het mentorprogramma is niet verplicht, maar we zouden je aanraden deze waardevolle toevoeging niet over te slaan.

Jazeker! Je kunt kiezen uit 5 ervaren docenten, die aan het begin van de opleiding zullen worden geïntroduceerd. Je kunt kiezen of je live wil afspreken met de mentor die het dichtst bij jou in de buurt woont of online afspreken via een Zoom sessie.  Je kunt volledig afgaan op je gevoel!

Deze opleiding neemt ± 100 uur aan studietijd in beslag.

Alle kennis die direct hoort bij het geleerde in deze opleiding, is opgenomen in het online e-boek.

Na het afronden van de 100 uurs online vinyasa yoga opleiding ben je op de goede weg om zelf yogales te geven. Je hebt veel geleerd over de filosofie achter vinyasa yoga, de houdingen (asana’s), anatomie, meditatie, energieleer en meer. Daarmee bouw je een prachtig fundament voor het docentschap. 

Na afronding van de online opleiding ben je geen officieel gecertificeerd yogadocent voor de Yoga Alliance. Dat word je in onze Yoga Alliance gecertificeerde 200 uurs Vinyasa Teacher Training bij De Nieuwe Yogaschool (Amsterdam, Castricum, Rotterdam, Weert). In deze opleiding is er veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling, kun je oefenen in lesgeven met medestudenten, krijg je feedback op je lesvaardigheden en word je persoonlijk begeleid in je yoga practice. Na afloop is er een praktijkexamen waarna jij je officieel gecertificeerd vinyasa yogadocent mag noemen.

Heb je de 100 uurs Online vinyasa yoga opleiding afgerond? Dan geldt voor jou een korting van 800 euro excl. BTW op de live Vinyasa Teacher Training bij De Nieuwe Yogaschool. Meer weten over de live 200 uurs Vinyasa Teacher Training? > klik hier

Wil je onderzoeken of het yogadocentschap bij je past en of je zelf les wilt gaan geven? Dan is de 100 Online vinyasa opleiding dus een prachtige eerste stap.

De Nieuwe Yogaschool biedt je de mogelijkheid om ‘door te studeren’ naar de Yoga Alliance 200 uurs certificering. Omdat jij de 100 uurs online vinyasa yoga opleiding hebt afgerond heb je een groot theoretisch gedeelte van de gecertificeerde opleiding al behaalt! Daarom geldt er voor jou als je wilt doorstuderen naar een Yoga Alliance certificeriing een aanzienlijke korting van maar liefst 800 euro excl. BTW. Voor meer informatie over doorstuderen naar je certificering, klik hier

Neem dan ook eens een kijkje bij onze algemene veelgestelde vragen of neem contact met ons op via: contact@backup-1-9.denieuweyogaschoolonline.nl.
Wil je graag telefonisch contact met ons hebben? Dat kan! Via deze link kun je een belafspraak inplannen.

Ik wil mij inschrijven

Hoe gaat het nu verder?

Wat fijn dat je er klaar voor bent! Nadat je je hebt ingeschreven voor de online vinyasa yoga opleiding kan je gelijk van start gaan of eerst onderzoeken wat je de komende weken allemaal gaat leren. Begin bijvoorbeeld alvast aan de eerste paar introductielessen in module 1. Hier ontmoet je ook onze docenten, lees je alles wat je moet weten over jouw mentor moment en kan je jouw e-werkboek en e-boek downloaden. Het eerstvolgende welkomst webinar met Johan Noorloos vind je hierboven. Je kan kiezen om voor óf na het welkomst webinar te starten aan deze mooie reis.

de_nieuwe_yogaschool_online_zelfstudie_yoga

Voor een nieuwe wereld
Voor een nieuw bewustzijn
De Nieuwe Yogaschool