Jouw reis begint hier, waarbij niet de eindbestemming maar de ervaring telt

Online basistraining yoga

de basis van yoga met Johan Noorloos voor €119

Ervaar meer balans en energie

met deze 8-weekse online yoga training

Er staat iets moois voor je klaar. De online basistraining yoga is een thuisstudie over de basisbeginselen van yoga. Je zult de basishoudingen en -technieken van verschillende yogastijlen leren kennen. De zonnegroet, de krijgers, downward dog, jij kent ze straks op je duimpje. Maar yoga bestaat uit veel meer dan alleen houdingen. Je zult ook leren over de achtergrond van yoga, yogafilosofie en meditatie. Heb je wel eens van de Bhagavad Gita gehoord, de yogi bijbel? Of het achtvoudige pad van Patanjali? Ben je bekend met Ujjayi ademhaling of andere ademhalingstechnieken? Het komt allemaal aan bod in de online basistraining en meer! 

Het maakt niet uit of je al jaren aan yoga doet of net om de hoek komt kijken. Met deze training duik je dieper in de wereld van yoga en geef je jezelf een brede basis waar je de rest van je leven de vruchten van zal plukken!

Over deze online basistraining yoga..

online basistraining yoga johan noorloos

Waar gaan we het over hebben?

online-basistraining-yoga-videos-inhoud

40 video’s met yogalessen, filosofie, meditatie en oefeningen.

online-basistraining-yoga-ervaring

Ervaar meer balans, energie en waardevolle inzichten.

online-basistraining-yoga-studeren

Al meer dan 1500 studenten gingen je voor!

Nu met 9 extra meditatie-video's!

Om je eigen dagelijkse meditatie practice op te zetten.

e-boek-basistraining-yoga-johan-noorloos-

Je eigen e-boek & werkboek

vraag een gratis preview aan

Ervaar meer rust en balans. Zowel op de mat als in je dagelijks leven. In deze training leer je stap voor stap de verschillende yogahoudingen en ontdek je de filosofie achter yoga. En daar horen natuurlijk ook verdiepende artikelen, yoga-oefeningen en zelfonderzoek-vragen bij voor je persoonlijke groei. Zo ontdek je meer over yoga, maar ook over jezelf. 

Ben je nieuwsgierig geworden naar ons e-boek?

Begin met yoga en ervaar de voordelen..

Wil je álles leren over de basis van yoga?

voor €119

dnys-online-basistraining-yoga

Review

Meer zelfvertrouwen op de yogamat

“Als je niet zo goed weet waar je moet beginnen, begin dan hier. Johan heeft de gave om complex lijkende onderwerpen als yogahoudingen, yogafilosofie & mindfulness verfrissend helder uit te leggen, zodat het klikt en je jezelf af gaat vragen waarom je de wereld nog niet eerder zo bekeken hebt. Het fijne aan deze cursus is dat je hem helemaal in je eigen tempo kunt volgen. Je kunt er in 8 weken doorheen vliegen, maar ook zo vaak als je wilt terugkeren of filmpjes herhalen. De filmpjes zijn mooi en inspirerend en na de cursus heb je de basisprincipes goed onder de knie, zodat je met zelfvertrouwen op de mat kunt stappen!”

– Charlotte

Ga mee op online yogareis

met deze online basistraining yoga

Met zorg, liefde en zorgvuldigheid samengesteld

zodat je altijd en overal aan de slag kan met yoga.

basistrainingyoga-yoga-johan-noorloos-beginnen

Je kan natuurlijk op ieder moment en overal aan de slag met je training, vanuit de vertrouwde omgeving van je eigen huis. Hoe fijn is dat?

Johan Noorloos

Over de online basistraining yoga

“Ik ben dankbaar voor iedereen die zichzelf uitdaagt om bij de basis te beginnen. Het feit dat ik zelf inmiddels al meer dan vijftien jaar basistrainingen geef, heeft mijn eigen yoga-ervaring sterk beïnvloed. Gaandeweg merk je wat werkt en niet werkt, wat goed voelt en wat minder goed. Van iemand die streng in de leer was en dat ook van anderen verwachtte, ben ik langzaam maar zeker veranderd in iemand die liever zo goed mogelijk meebeweegt met wat hij tegenkomt. Zowel op de yogamat als in het gewone leven. En dat gun ik jou ook.”

Benieuwd naar de training? Vraag hier alvast een preview van ons e-boek aan.

Online yoga trainingen johan noorloos

Een waardevolle reis

die pas écht begint als je van de mat afstapt.

Stap in de wereld van yoga en meditatie met deze 5 docenten

online yoga opleiding Johan noorloos

Johan Noorloos

Begin november 2013 ging er voor Johan Noorloos een lang gekoesterde wens in vervulling: de school van zijn dromen opende haar deuren. De afgelopen tien jaar bouwde Johan op diverse terreinen een schat aan ervaring op. Met zijn lessen, opleidingen, lezingen en boeken was hij gedreven zijn kennis en inzichten te delen. Op de school komt nu alles waarvan hij droomde samen.

online yoga opleiding Moena de Jong

Moena de Jong

Moena deelt haar passie voor connectie al jaren in de vorm van Pranayama, Vinyasa, Hatha, filosofie en Ayurveda. Ze geeft workshops voor de lerarenopleiding in deze bovenstaande yogavormen.
Met de overtuiging dat we alleen kunnen stralen wanneer we authentiek durven te zijn neemt ze haar studenten op lichte en enthousiaste wijze op de reis naar onze kern.

online yoga opleiding Tijn Touber

Tijn Touber

Tijn is auteur van zes boeken over verlichting en meditatie. Het zijn allemaal bestsellers, de bekendste is Spoedcursus Verlichting. Daarnaast is hij oprichter van het grootste meditatienetwerk van Nederland: Stadsverlichting. Hij leefde veertien jaar als yogi in Amsterdam en beschouwt het als grootste uitdaging om, zoals hij zelf zegt ‘in de wereld, maar niet van de wereld’ te zijn.

online yoga opleiding Sylvia weling schaefer

Sylvia Welsing-Schaefer

Sylvia Welsing-Schaefer studeerde Biologische Gezondheidskunde en Geneeskunde in Maastricht. Sinds 2006 is zij werkzaam als arts. Toen zij in 2009 ziek werd hielp yoga haar om dat te accepteren. Zij besloot haar accent te verleggen en volgde drie yogaopleidingen bij YogaTeacher .

 

Sijbrand Maal online yogaopleiding vinyasa yin teacher training

Sijbrand Maal

In 2013 denderde Yoga en Meditatie onverwacht het leven van Sijbrand binnen. De Nieuwe Yogaschool verrees, de reis van de spirituele zoeker werd bewust omarmt en het lesgeven begon.

Met behulp van yoga, meditatie, diverse fantastische methodes en (spirituele) leraren (waaronder zijn huidige leraar Sat Shree) vond Sijbrand zichzelf als dat wat alles in essentie is.

“Wauw, wat een mooie verbinding zijn we aangegaan. Ook al is het online het voelde alsof ik 1 op 1 les had van Johan Noorloos. Een enorm persoonlijke cursus die mij diepe inzichten heeft gegeven. Echt een aanrader.” - Milou Derxs
“Dit is zo waardevol. In de afgelopen drie jaar heb ik al best wat uren op mijn yogamat en meditatiekussen doorgebracht, maar deze online trainingen hebben me nog veel meer verdieping gegeven. De persoonlijke verhalen van Johan Noorloos raakten m’n ziel.” – Simone ten Caat
“Je zeker voelen op de yogamat en in het dagelijks leven. Dat is toch het mooiste cadeau dat je jezelf kan geven? Ik ben heel dankbaar dat ik de online basistraining yoga heb gevolgd. En heb nu al zin om nog meer te leren.” – Alex Vos
Previous slide
Next slide

Programma 8-weekse online basistraining yoga

zo ziet het er per week uit

Samen met Johan Noorloos stap je in de wereld van yoga. Ook lees je over het doel van yoga.

Je leert over een diepe en krachtige adem en een sterke core, ook wel Bandha’s genoemd.

Het is tijd voor: balans. Je leert hoe een kalme geest, rust en balans brengt in je leven.

Wat doe je wel als je mediteert en wat niet? Je ontdekt hoe het is om echte stilte te ervaren. 

De wereld van yoga is een jungle. Johan Noorloos vertelt je daarom over de verschillende yogastijlen.

Een langzame en ontspannen vorm van yoga is Yin yoga. Het heeft effect op je bindweefsel én je mind.

De bijbel van de yogi’s is: de Bhagavad Gita. Ook ontdek je hoe yin en yang elkaar aanvullen.

De mooiste yogahouding is: het leven zelf. Want een yogales begint pas écht als je van de mat afstapt.

Klik dan hier voor de veelgestelde vragen over onze online cursussen en trainingen.

En.. yoga je met ons mee?