Ontdek de mooiste versie van jezelf met yoga


8-weekse online basistraining yoga

onder leiding van Johan Noorloos

Yoga stap voor stap vanaf je eigen mat

ervaar meer balans, energie en waardevolle inzichten

Wat fijn dat je er bent. Er staat namelijk iets moois voor je klaar. Ben je nieuwsgierig naar yoga, maar kan je niet kiezen uit het grote aanbod van lesvormen en stijlen? Of ben je het pad van yoga en meditatie al ingeslagen, maar het spoor bijster geraakt? Óf doe je al langer aan yoga, maar zoek je verdieping in de filosofie en wil je de techniek van de basis goed aanleren? Wat je reden ook is, deze cursus is bedoeld voor jou. Ja. Echt.

34 video’s met yogalessen, filosofie, meditatie en oefeningen.

Ervaar meer balans, energie en waardevolle inzichten.

Al meer dan 1500 studenten gingen je voor!

Ga mee op deze online yogareis

Allereerst, wat ben ik blij dat je er bent. Ik nodig je graag uit om in de komende 8 weken te onderzoeken wat je wil oefenen op de yogamat én wat je daarvan in je dagelijks leven wil toepassen – als je van de yogamat afstapt. Je grenzen verkennen, maar ze niet overschrijden? Wilskracht ontwikkelen en liefde voor jezelf, zodat je grenzen kan verleggen? Of leren doorademen? Ik zeg het gewoon nog een keer: ‘Wat fijn dat je híer bent.’

Ben je er klaar voor?
Je kan dit. Ik moedig je graag aan om met deze online basistraining yoga in je kracht te gaan staan en vanuit jou je licht te laten schijnen. Want je bent perfect, zoals je bent. En om met de mooiste en meest energieke versie van jezelf aan de slag te gaan is het enige wat je nodig hebt: een smartphone, tablet of laptop. Ik hoop van harte dat ik je mag inspireren.

Namasté, Johan

online basistraining yoga johan noorloos

Ervaar de voordelen van yoga...

Geef jezelf iets moois cadeau

en ontdek de kracht van yoga.

Je krijgt tijdens deze training...

Wil je álles leren over de basis van yoga?
van €189


voor €119

e-boek-basistraining-yoga-johan-noorloos-

Je eigen e-boek & werkboek

om de kracht van yoga in jezelf te vinden.

Ervaar meer rust en balans. Zowel op de mat als in je dagelijks leven. In deze training leer je stap voor stap de verschillende yogahoudingen en ontdek je de filosofie achter yoga. En daar horen natuurlijk ook verdiepende artikelen, yoga-oefeningen en zelfonderzoek-vragen bij voor je persoonlijke groei. Zo ontdek je meer over yoga, maar ook over jezelf. 

Ben je nieuwsgierig geworden naar ons e-boek?

Ga mee op een yogareis

voor beginners en ervaren yogi’s

Met zorg, liefde en zorgvuldigheid samengesteld

zodat je altijd en overal aan de slag kan met yoga.

basistrainingyoga-yoga-johan-noorloos-beginnen

Je kan natuurlijk op ieder moment en overal aan de slag met je training, vanuit de vertrouwde omgeving van je eigen huis. Hoe fijn is dat?

Johan Noorloos

Over de 8-weekse online basistraining yoga

“Ik ben dankbaar voor iedereen die zichzelf uitdaagt om bij de basis te beginnen. Het feit dat ik zelf inmiddels al meer dan vijftien jaar basistrainingen geef, heeft mijn eigen yoga-ervaring sterk beïnvloed. Gaandeweg merk je wat werkt en niet werkt, wat goed voelt en wat minder goed. Van iemand die streng in de leer was en dat ook van anderen verwachtte, ben ik langzaam maar zeker veranderd in iemand die liever zo goed mogelijk meebeweegt met wat hij tegenkomt. Zowel op de yogamat als in het gewone leven. En dat gun ik jou ook.”

Online yoga trainingen johan noorloos

Een waardevolle reis

die pas écht begint als je van de mat afstapt.

Stap in de wereld van yoga en meditatie met deze 4 docenten

online yoga opleiding Johan noorloos

Johan Noorloos

Begin november 2013 ging er voor Johan Noorloos een lang gekoesterde wens in vervulling: de school van zijn dromen opende haar deuren. De afgelopen tien jaar bouwde Johan op diverse terreinen een schat aan ervaring op. Met zijn lessen, opleidingen, lezingen en boeken was hij gedreven zijn kennis en inzichten te delen. Op de school komt nu alles waarvan hij droomde samen.

online yoga opleiding Moena de Jong

Moena de Jong

Moena deelt haar passie voor connectie al jaren in de vorm van Pranayama, Vinyasa, Hatha, filosofie en Ayurveda. Ze geeft workshops voor de lerarenopleiding in deze bovenstaande yogavormen.
Met de overtuiging dat we alleen kunnen stralen wanneer we authentiek durven te zijn neemt ze haar studenten op lichte en enthousiaste wijze op de reis naar onze kern.

online yoga opleiding Tijn Touber

Tijn Touber

Tijn is auteur van zes boeken over verlichting en meditatie. Het zijn allemaal bestsellers, de bekendste is Spoedcursus Verlichting. Daarnaast is hij oprichter van het grootste meditatienetwerk van Nederland: Stadsverlichting. Hij leefde veertien jaar als yogi in Amsterdam en beschouwt het als grootste uitdaging om, zoals hij zelf zegt ‘in de wereld, maar niet van de wereld’ te zijn.

online yoga opleiding Sylvia weling schaefer

Sylvia Welsing-Schaefer

Sylvia Welsing-Schaefer studeerde Biologische Gezondheidskunde en Geneeskunde in Maastricht. Sinds 2006 is zij werkzaam als arts. Toen zij in 2009 ziek werd hielp yoga haar om dat te accepteren. Zij besloot haar accent te verleggen en volgde drie yogaopleidingen bij YogaTeacher .

 

review 8 weekse basistraining yoga johan noorloos

Review

Charlotte ontdekt dat yoga niet spannend hoeft te zijn

“Als je niet zo goed weet waar je moet beginnen, begin dan hier. Johan heeft de gave om complex lijkende onderwerpen als yogahoudingen, yogafilosofie & mindfulness verfrissend helder uit te leggen, zodat het klikt en je jezelf af gaat vragen waarom je de wereld nog niet eerder zo bekeken hebt. Het fijne aan deze cursus is dat je hem helemaal in je eigen tempo kunt volgen. Je kunt er in 8 weken doorheen vliegen, maar ook zo vaak als je wilt terugkeren of filmpjes herhalen. De filmpjes zijn mooi en inspirerend en na de cursus heb je de basisprincipes goed onder de knie, zodat je met zelfvertrouwen op de mat kunt stappen!”

– Charlotte

“Wauw, wat een mooie verbinding zijn we aangegaan. Ook al is het online het voelde alsof ik 1 op 1 les had van Johan Noorloos. Een enorm persoonlijke cursus die mij diepe inzichten heeft gegeven. Echt een aanrader.” - Milou Derxs
“Dit is zo waardevol. In de afgelopen drie jaar heb ik al best wat uren op mijn yogamat en meditatiekussen doorgebracht, maar deze online trainingen hebben me nog veel meer verdieping gegeven. De persoonlijke verhalen van Johan Noorloos raakten m’n ziel. En het is zo fijn om te weten waarom je doet, wat je doet.” – Simone ten Caat
“Je zeker voelen op de yogamat en in het dagelijks leven. Dat is toch het mooiste cadeau dat je jezelf kan geven? Ik ben heel dankbaar dat ik de online basistraining yoga heb gevolgd. En heb nu al zin om nog meer te leren.” – Alex Vos
Previous
Next

Programma 8-weekse online basistraining yoga

zo ziet het er per week uit

Samen met Johan Noorloos stap je in de wereld van yoga. Ook lees je over het doel van yoga.

Je leert over een diepe en krachtige adem en een sterke core, ook wel Bandha’s genoemd.

Het is tijd voor: balans. Je leert hoe een kalme geest, rust en balans brengt in je leven.

Wat doe je wel als je mediteert en wat niet? Je ontdekt hoe het is om echte stilte te ervaren. 

De wereld van yoga is een jungle. Johan Noorloos vertelt je daarom over de verschillende yogastijlen.

Een langzame en ontspannen vorm van yoga is Yin yoga. Het heeft effect op je bindweefsel én je mind.

De bijbel van de yogi’s is: de Bhagavad Gita. Ook ontdek je hoe yin en yang elkaar aanvullen.

De mooiste yogahouding is: het leven zelf. Want een yogales begint pas écht als je van de mat afstapt.

En.. yoga je met ons mee?
van €189

voor €119