Over ons

"De meest oprechte expressie Zijn"

dat is de missie in onze trainingen

Ons tweede thuis online

In November 2013 opende onze School haar fysieke deuren. Een diep gekoesterde wens kwam uit. Na vele bestemmingen mochten we het prachtige gebouw in de Amsterdamse Jordaan haar oorspronkelijke bestemming als School terug geven. Sinds 2020 zijn wij ook online. Wij zijn ontzettend dankbaar voor de mogelijkheid om samen, vanuit jouw eigen huis in je eigen tijd, in verbinding te zijn. Zodat jij de waarden van yoga en meditatie thuis kunt ervaren. 

Onze naam

Eckhart Tolle spreekt over een ‘Nieuwe Aarde”. Wij hebben de naam voor onze School van hem geleend. Het is onze grote wens om met De Nieuwe Yogaschool Online een waardevolle bijdrage te mogen leveren aan ‘Een nieuw bewustzijn’. Voor een school die ons leert om ons bewuster te verhouden tot dat wat is. Die ons inspireert om los te laten wat niet meer dient, om grenzen te verleggen en de ruimte in te nemen die er is. Die ons vanuit waarheid en liefde uitnodigt tot de allermooiste dans. ⁠

Onze intentie

De Nieuwe Yogaschool biedt jou de ruimte om je te verbinden, met jezelf en met elkaar. Of je dat nu in de school doet of vanuit je eigen huis. We hopen dat onze live en online yogalessen, cursussen en trainingen je mogen inspireren en aanmoedigen om je hoofd in de richting van je hart te bewegen, in je kracht te gaan staan en je persoonlijk licht te laten schijnen. Om samen te kunnen streven naar de meest oprechte expressie van Zijn, hier op aarde.

Voor een nieuwe wereld
Voor een nieuw bewustzijn
De Nieuwe Yogaschool

De Nieuwe Yogaschool in Amsterdam

onze studio in Amsterdam voor live yogalessen en trainingen

yogastudio-amsterdam

De Nieuwe Yogaschool

In Amsterdam

In onze prachtige yogaschool vind je een thuis. Een plek om samen te komen in onze warme woonkamer, verstilde binnentuin en 3 lichte yogastudio’s. Je bent meer dan welkom, precies zoals je bent. Je vindt hier meer dan vijfenveertig (livestream) yoga- en meditatielessen per week in de studio, gegeven door een bijzonder team van inspirerende docenten met een schat aan ervaring. Samen met die docenten kun je ook de diepte in en verder leren in opleidingen, trainingen, workshops en meer.

Het opleidingsinstituut

van De Nieuwe Yogaschool

Hét opleidingsinstituut

voor iedereen die zich wil verdiepen in de wereld van yoga, meditatie en bewustwording.

Wij geloven dat je anderen het beste kunt helpen in dat wat je zelf doorleefd hebt. Daarom zijn onze opleidingen en trainingen allereerst een uitnodiging om een persoonlijk proces te starten, om in je kracht te staan, om te voelen wat ten diepste bij je leeft en daar vanuit de durven handelen. Om los te laten wat niet meer dient, om de moed te vinden om kwetsbaar te durven zijn. Om je te herinneren waarom je hier bent, om in verbinding te zijn met jouw dharma, jouw purpose.

Het is onze intentie om jou hiervan bewust te maken en je te helpen aan deze woorden betekenis te geven. Je leert om jou geleefde ervaring, jouw ontdekkingstocht, op een kundige en veilige manier te delen met anderen. Delen vanuit eigen ervaring is in onze visie de meest zuivere en pretentieloze vorm van coach en leraarschap. Het geeft voldoening wanneer je met anderen deelt wat jou zo goed heeft gedaan. Dit is in de kern wat een door De Nieuwe Yogaschool Coach, trainer, leraar doet.

Het Nieuwe Yoganetwerk

van certificering van De Nieuwe Yogaschool

Het Nieuwe Yoganetwerk

De certificering van De Nieuwe Yogaschool

Het netwerk van en voor yogadocenten, trainers en coaches, die door De Nieuwe Yogaschool zijn opgeleid. De waarden waar ons opleidingsinstituut en het Nieuwe Yoga Netwerk voor staan zijn veiligheid, verbinding, integriteit en gelijkwaardigheid. 

Na het afronden van een opleiding bij De Nieuwe Yogaschool kun je jezelf registreren bij het Nieuwe Yoganetwerk. Wanneer je jezelf registreert wordt jouw profiel voor iedereen zichtbaar. Zo blijf je in verbinding met je collega’s en kunnen potentiële studenten je vinden en indien gewenst, contact met je opnemen. Heb je meerdere opleidingen bij ons gevolgd? Registreer ze dan eenvoudig allemaal!

Zoek een yogadocent bij De Nieuwe Yogaschool

Het Nieuwe Yoganetwerk