Over ons

"De meest oprechte expressie Zijn"

dat is de missie in onze trainingen

Ons tweede thuis online

In November 2013 opende onze School haar fysieke deuren. Een diep gekoesterde wens kwam uit. Na vele bestemmingen mochten we het prachtige gebouw in de Amsterdamse Jordaan haar oorspronkelijke bestemming als School terug geven. Sinds 2020 zijn wij ook online. Wij zijn ontzettend dankbaar voor de mogelijkheid om samen, vanuit jouw eigen huis in je eigen tijd, in verbinding te zijn. Zodat jij de waarden van yoga en meditatie thuis kunt ervaren. 

Onze naam

Eckhart Tolle spreekt over een ‘Nieuwe Aarde”. Wij hebben de naam voor onze School van hem geleend. Het is onze grote wens om met De Nieuwe Yogaschool Online een waardevolle bijdrage te mogen leveren aan ‘Een nieuw bewustzijn’. Voor een school die ons leert om ons bewuster te verhouden tot dat wat is. Die ons inspireert om los te laten wat niet meer dient, om grenzen te verleggen en de ruimte in te nemen die er is. Die ons vanuit waarheid en liefde uitnodigt tot de allermooiste dans. ⁠

Onze intentie

De Nieuwe Yogaschool biedt jou de ruimte om je te verbinden, met jezelf en met elkaar. Of je dat nu in de school doet of vanuit je eigen huis. We hopen dat onze live en online yogalessen, cursussen en trainingen je mogen inspireren en aanmoedigen om je hoofd in de richting van je hart te bewegen, in je kracht te gaan staan en je persoonlijk licht te laten schijnen. Om samen te kunnen streven naar de meest oprechte expressie van Zijn, hier op aarde.

Voor een nieuwe wereld
Voor een nieuw bewustzijn
De Nieuwe Yogaschool

Johan Noorloos over de online trainingen en opleidingen

Ik ben dankbaar voor iedereen die zichzelf uitdaagt om bij de basis te beginnen en daarna de verdieping op te zoeken. Het feit dat ik zelf inmiddels al meer dan vijftien jaar trainingen geef, heeft mijn eigen yoga-ervaring sterk beïnvloed. Gaandeweg merk je wat werkt en niet werkt, wat goed voelt en wat minder goed. Van iemand die streng in de leer was en dat ook van anderen verwachtte, ben ik langzaam maar zeker veranderd in iemand die liever zo goed mogelijk meebeweegt met wat hij tegenkomt. Zowel op de yogamat als in het gewone leven. En dat gun ik jou ook.

Jordan-Noorloos online yoga en meditatie trainingen

Geef jezelf iets moois cadeau

waar je een leven lang plezier van hebt.

Ervaar de voordelen van onze online trainingen...