Een dag vol inspiratie, inzichten en fijne practices


One Day Retreat

 Jouw online yoga retreat voor €24,95

Over het One Day Retreat...

one-day-retreat-de-nieuwe-yogaschool-online-meditatie

One Day Retreat

met Johan, Sijbrand & Mariken

Heb je behoefte aan een adempauze? Een moment van rust midden in je dagelijkse leven? Laat je dan door Johan, Sijbrand en Mariken begeleiden in een One Day Retreat in je eigen huis. 
 
Het One Day Retreat is een ééndaags retreat gevuld met 7 korte practices verdeeld over de ochtend, middag en avond. Mediteer en reflecteer met Johan. Flow en verstil met yogalessen van Johan en Mariken. En ervaar de kracht van je adem met simpele, maar krachtige ademhalingsoefeningen met Sijbrand.
 

Neem een dag vrij, zet je telefoon uit en laadt op. Zo vaak als je daar zelf behoefte aan hebt. Je hebt namelijk een levenlang toegang tot je One Day Retreat. 

Vraagt het alledaagse leven ook je aandacht? Dan kun je de practices inpassen op momenten dat het jou uitkomt. Zo weef je je One Day Retreat in het leven van alledag.

 

Een One Day Retreat in je eigen huis

om een leven lang naar terug te keren

One Day Retreat De Nieuwe Ygoaschool online

Op vakantie of thuis op de bank

graag nemen we je mee op deze bijzondere dag

Vandaag is helemaal voor jou, om een dag lang aandacht te geven aan dat wat vaak geen aandacht krijgt. Een uitnodiging om bewust aanwezig te zijn. Ervaar hoe yoga, meditatie & ademwerk jou meer rust en balans kan brengen. Een retreat voor één dag, maar waar je je leven lang baat bij hebt.

Veelgestelde vragen

over het One Day Retreat

Dit programma is geschikt voor iedereen die behoefte heeft aan een toegankelijk retreat met meditatie, yoga, en ademwerk om weer tot rust te komen. 

Het programma bestaat uit vier kortere practices en twee practices van een klein uur. Je kunt de practices inpassen wanneer het jou uitkomt. Het programma is verdeeld in een ochtend-, middag- en avondprogramma, maar kun je ook los van elkaar beoefenen.

Dit programma blijft de rest van je leven beschikbaar.

Je kunt starten wanneer je maar wilt.

Voor een nieuwe wereld

Voor een nieuw bewustzijn

De Nieuwe Yogaschool