Stap in de wereld van yoga en meditatie met onze trainingen

Overzicht online trainingen

Online vinyasa yoga opleiding 100 uur

Samen met Johan Noorloos en onze topdocenten duik je dieper in de wereld van yoga én in jezelf. Veilig vanuit je vertrouwde omgeving. Deze thuisstudie duurt gemiddeld 15 weken – zo’n 7 uur per week – en natuurlijk ben je vrij om op je eigen tempo te leren waar en wanneer het jou het beste uitkomt. Alle video’s en verdiepende artikelen zijn voor lange tijd beschikbaar. Zo kan je met je volle aandacht de kennis van het yogadocentschap je eigen maken.

8-weekse basistraining yoga

Ben je nieuwsgierig naar yoga, maar kan je niet kiezen uit het grote aanbod van lesvormen en stijlen? Of ben je het pad van yoga en meditatie al ingeslagen, maar het spoor bijster geraakt? Óf doe je al langer aan yoga, maar zoek je verdieping in de filosofie en wil je de techniek van de basis goed aanleren? Wat je reden ook is, deze cursus is bedoeld voor jou. Ja. Echt.


6-weekse online meditatiecursus

Met de online meditatiecursus ga je in 6 weken op reis in jezelf en ervaar je verschillende vormen van meditatie. Zo zal je meer ontdekken over jezelf, leren om bewust in het ‘Nu’ te zijn en meditatietechnieken ontwikkelen waar je zelf mee aan de slag kan gaan. Mediteren kan je leren. Of je nu een beginner bent of al heel wat ‘zituren’ hebt. Dit is een online meditatiecursus die verdieping biedt voor iedereen.