Overzicht online yogacursussen en trainingen

Jouw yoga journey, jouw moment

6-weekse online meditatiecursus

Met de online meditatiecursus ga je in 6 weken op reis in jezelf en ervaar je verschillende vormen van meditatie. Zo zal je meer ontdekken over jezelf, leren om bewust in het ‘Nu’ te zijn en meditatietechnieken ontwikkelen waar je zelf mee aan de slag kan gaan. Mediteren kan je leren. Of je nu een beginner bent of al heel wat ‘zituren’ hebt. Dit is een online meditatiecursus die verdieping biedt voor iedereen.

8-weekse basistraining yoga

Ben je nieuwsgierig naar yoga, maar kan je niet kiezen uit het grote aanbod van lesvormen en stijlen? Of ben je het pad van yoga en meditatie al ingeslagen, maar het spoor bijster geraakt? Óf doe je al langer aan yoga, maar zoek je verdieping in de filosofie en wil je de techniek van de basis goed aanleren? Wat je reden ook is, deze cursus is bedoeld voor jou. Ja. Echt.

One day retreat

Het One Day Retreat is een ééndaags retreat gevuld met 7 korte practices verdeeld over de ochtend, middag en avond. Mediteer en reflecteer met Johan. Flow en verstil met yogalessen van Johan en Mariken. En ervaar de kracht van je adem met simpele, maar krachtige ademhalingsoefeningen met Sijbrand.

Cursus yoga voor beginners

Met deze online mini cursus ga je kennismaken met de basisbeginselen van yoga en meditatie. De houdingen op de mat zijn slechts een onderdeel van yoga, maar welke filosofie zit erachter? Wat is eigenlijk de oorsprong van yoga? En waarom is de ademhaling zo belangrijk? Er is nog zo veel te ontdekken! Begin jouw ontdekkingsreis hier en maak kennis met yoga!