Affiliate programma

Word affiliate van De Nieuwe Yogaschool

Ben jij gepassioneerd over yoga, meditatie en mindfulness? Wil je je graag verbinden met De Nieuwe Yogaschool en ons helpen om onze boodschap te verspreiden? Dan werken we heel graag met je samen. 

Onze missie is om te verbinden. Met onze live en online yogalessen, cursussen en trainingen hopen we te inspireren en moedigen we een ieder aan om uit het hoofd en in de richting van het hart te bewegen, zodat iedereen in zijn kracht gaat staan en z’n eigen licht laat schijnen. Zo streven we samen naar de meest oprechte expressie van Zijn, hier op aarde. Voor een nieuwe wereld. Voor een nieuw bewustzijn. 

Draag je daar graag een steentje aan bij? Dan zijn we op zoek naar jou. 

Wat is een Affiliate Programma?

Heb jij een website, app, blog of een ander social media kanaal? Dan kun je affiliate worden van De Nieuwe Yogaschool en  commissie verdienen wanneer je onze programma’s deelt. Hoe je dat doet is volledig aan jou. Delen kan bijvoorbeeld op je website, in een blog of via een social media account.

Hoe werkt het?

Zodra je affiliate wordt van De Nieuwe Yogaschool ontvang je van ons een unieke URL die je kunt delen op jouw kanalen. Iedereen die een aankoop doet via jouw unieke link genereert een commissie van 10% voor jou, die we maandelijks aan je uitbetalen. Zo ontstaat er een mooie samenwerking en kunnen we je bedanken voor je steun.

 
dnys-online-yin-yoga-opleiding-coming-soon-2

Aanmelden als affiliate

Lijkt het je wat om affiliate te worden van De Nieuwe Yogaschool? Neem dan contact met ons op door een mail te sturen naar: communicatie@denieuweyogaschool.nl. Wij willen onze affiliates graag wat beter leren kennen. 

Vertel ons:

  • Je voor- en achternaam
  • De social media accounts en/of websites waar je actief op bent (URLS)
  • Wat het doel is van je activiteiten op je social media accounts en /of websites
  • Waarom je een affiliate wilt worden van De Nieuwe yogaschool
  • Hoe je ons zou willen promoten

Nadat we je aanmelding ontvangen hebben komen we zo snel mogelijk bij je terug. Wanneer je aanmelding is goedgekeurd ontvang je van ons een mail met daarin de link naar het inschrijfformulier voor het affiliate programma.