Het licht in jou herkent het licht in mij


Een gratis livestream yogales

voor jou!

Vraag hier je gratis livestream yogales aan

Bij De Nieuwe Yogaschool in Amsterdam

Alle yogalessen die we aanbieden in onze studio worden tegelijkertijd live gestreamd via onze professionele livestream. Dus woon je wat verder weg? Past zo nu en dan een thuispractice beter in je schema? Of kan je nu door omstandigheden niet naar de school toekomen? Dan kun je nú ook alle lessen via onze livestream volgen, waar je ook bent

We zijn enorm trots op onze livestream en dat delen we graag met je. Daarom krijg je van ons een gratis actiecode om eenmalig een livestreamles naar keuze te volgen! Laat hieronder je gegevens achter om de actiecode te ontvangen.

*Slechts eenmalig aan te schaffen
** Door het aanvragen van een gratis livestream yogales ga je automatisch akkoord met onze algemene voorwaarden en het ontvangen van e-mails met tips, info en aanbiedingen.

Waarom onze livestream yogalessen?

Livestream yogalessen

zodat jij overal en altijd yoga kunt beoefenen

Reviews

Lisa

Zo fijn dat de lessen nu langer beschikbaar zijn zodat ik de les van mijn favoriete docent kan doen wanneer het mij uitkomt.

José

Normaal volgde ik lessen bij De Nieuwe Yogaschool, maar sinds ik verhuisd ben kan ik jammer genoeg niet meer naar de school komen. Vandaar dat deze livestream lessen echt een uitkomst zijn!

Robert

Goede lessen, top docenten!

Voor een nieuwe wereld
Voor een nieuw bewustzijn
De Nieuwe Yogaschool