Online yoga opleidingen

de eerste stap naar het yogadocentschap

Ga de verdieping in

Gewoon online, op jouw eigen tempo. Kies voor de 100-uurs yin of vinyasa opleiding.
Twijfel je nog? Vraag dan nu vrijblijvend een persoonlijk adviesgesprek aan!

Online vinyasa yoga opleiding 100 uur

Samen met Johan Noorloos en onze topdocenten duik je dieper in de wereld van vinyasa yoga én in jezelf. Veilig vanuit je vertrouwde omgeving. Deze thuisstudie duurt gemiddeld 15 weken – zo’n 7 uur per week – en natuurlijk ben je vrij om op je eigen tempo te leren waar en wanneer het jou het beste uitkomt. Alle video’s en verdiepende artikelen zijn voor lange tijd beschikbaar. Zo kan je met je volle aandacht de kennis van het yogadocentschap je eigen maken.

Online yin yoga opleiding 100 uur

Nu is er speciaal voor jou ook de Nederlandstalige online yin yoga opleiding. Het is een verdiepende opleiding, ook als je niet van plan bent om ooit zelf een les te gaan verzorgen. Dit is een mooie en inspirerende – maar ook uitdagende- reis naar jezelf. Tijdens deze opleiding ervaar je zelf hoe yin yoga werkt. En dat gaat verder dan alleen ons fysieke lichaam. Deze opleiding stimuleert je in je kracht te gaan staan. Want hoe meer je je verdiept, hoe meer je over jezelf zult ontdekken.

Online yoga opleidingen 100 uur

Vinyasa & Yin

Ontdek wat yoga voor jou kan betekenen. De opleidingen zijn ontwikkeld voor iedereen die op reis wil gaan in de wereld van yoga en meditatie. Je geeft jezelf hiermee de kans om je te verdiepen: van de anatomie tot filosofie en van de functie van asana’s tot je persoonlijke groei, op en naast de mat. En daar horen natuurlijk ook verdiepende artikelen, yoga-oefeningen en zelfonderzoek-vragen bij voor je persoonlijke groei. Zo ontdek je meer over yoga, maar ook over jezelf. 

Vragen over de online yoga opleiding?

Plan een vrijblijvend adviesgesprek in met Mariken Hogenhout!