voor €119

Waarover heb je een vraag?

De Nieuwe Yogaschool vs De Nieuwe Yogaschool Online

De website van de reguliere website van De Nieuwe Yogaschool in Amsterdam & het platform De Nieuwe Yogaschool Online staan los van elkaar. Daarom is er voor beide websites een unieke inschrijving nodig met inloggegevens. Je inloggegevens voor onze reguliere website zijn dus anders dan je inloggegevens voor De Nieuwe Yogaschool Online.

De Nieuwe Yogaschool in Amsterdam
Bij De Nieuwe Yogaschool kun je je inschrijven voor een lidmaatschap en het volgen van fysieke yogalessenlessen en trainingen in de school. Of voor het volgen van live online yogalessen.

De Nieuwe Yogaschool Online
Bij De Nieuwe Yogaschool Online kun je online trainingen volgen.

Account en inloggen

Klik rechts bovenaan op log in => Voer je gebruikersnaam/e-mail en wachtwoord in.

Klik rechts bovenaan op log in => Klik onder de velden op wachtwoord vergeten => voer je e-mailadres in, er wordt een e-mail naar jou verstuurd om je wachtwoord opnieuw in te stellen (controleer ook je spam folder).

Heb je je ingeschreven voor De Nieuwe Yogaschool Online? Dan ontvang je een bevestigingsmail om je wachtwoord in te stellen. Deze bevestigingsmail kan in je spam folder terecht komen. Wij adviseren daarom ook om deze folder te controleren.

Log in => Klik bovenaan op: mijn account => Account details => wijzig je gegevens

Na inloggen word je automatisch doorgestuurd naar de pagina: mijn opleidingen. Vanuit deze pagina kun je naar jouw trainingen gaan.
Indien je niet doorgelinkt wordt klik dan in het menu op: mijn opleidingen.

Online trainingen

Ga in het menu naar: alle trainingen – Selecteer de training die jij wilt volgen – klik op aankopen – vul je gegevens in – betaal de training via Ideal/creditcard. 

Na het voldoen van de betaling ontvang je een bevestiging in je email en kun je direct starten met de training.

– Na het voldoen van de betaling ontvang je een e-mail met je factuur ter bevestiging.
– Indien je nieuw bent bij De nieuwe yogaschool online ontvang je een tweede e-mail met jouw wachtwoord.
– Je kunt nu inloggen op de website => klik op mijn opleidingen => ga naar jouw cursus/training.
– Indien je al eerder een login aangemaakt hebt bij De Nieuwe Yogaschool Online kun je direct inloggen en staat de training bij: mijn opleidingen.

– Indien je al eerder ingeschreven hebt voor een training of de gratis video’s en dus al een account aangemaakt hebt ontvang je niet opnieuw login gegevens. Je kunt dan gewoon inloggen met jouw email-adres en wachtwoord. De cursus staat dan automatisch bij: Mijn opleidingen.
– Indien je niet eerder ingeschreven hebt zou je een email moeten ontvangen met login gegevens. Check eventueel je spam folder. Heb je deze niet ontvangen neem dan contact op met: contact@denieuweyogaschoolonline.nl

Je hebt na aankoop onbeperkt toegang tot de training. Je kunt de video’s dus terugkijken wanneer je maar wilt. (de enige uitzonderingen hierop zijn de video’s van de teacher trainingen & van de online yoga opleidingen. Zie punt yogaopleidingen voor meer informatie).

Teacher trainingen / online yogaopleiding


Je hebt toegang gedurende jouw opleiding, na afronden van je opleiding verloopt de toegang.

Contact opnemen

Neem dan contact met ons op via: contact@denieuweyogaschoolonline.nl