Veelgestelde vragen

Waarover heb je een vraag?

De Nieuwe Yogaschool in Amsterdam vs De Nieuwe Yogaschool Online

De website van de reguliere website van De Nieuwe Yogaschool in Amsterdam & het platform De Nieuwe Yogaschool Online staan los van elkaar. Daarom is er voor beide websites een unieke inschrijving nodig met unieke inloggegevens. Je inloggegevens voor onze reguliere website zijn dus anders dan je inloggegevens voor De Nieuwe Yogaschool Online.

De Nieuwe Yogaschool in Amsterdam
Bij De Nieuwe Yogaschool kun je je inschrijven voor een lidmaatschap en het volgen van fysieke yogalessen en trainingen in de school. Of voor het volgen van live online yogalessen.

De Nieuwe Yogaschool Online
Bij De Nieuwe Yogaschool Online kun je online cursussen en trainingen volgen.

Account en inloggen

Klik rechts bovenaan op log in => Voer je gebruikersnaam/e-mail en wachtwoord in.

Klik rechts bovenaan op log in => Klik onder de velden op wachtwoord vergeten => voer je e-mailadres in, er wordt een e-mail naar jou verstuurd om je wachtwoord opnieuw in te stellen (controleer ook je spam folder).

Heb je je ingeschreven voor De Nieuwe Yogaschool Online? Dan ontvang je een bevestigingsmail om je wachtwoord in te stellen. Deze bevestigingsmail kan in je spam folder terecht komen. Wij adviseren daarom ook om deze folder te controleren.

De mails om je wachtwoord te resetten belanden soms in de spamfolder van je inbox. Gebruik altijd je meest recente inloggegevens om in te loggen. Lukt het nog niet om in te loggen? Probeer dan het cachegebeugen van je browser te wissen (voor Google Chrome doe je dat bijvoorbeeld zo). Log vervolgens opnieuw in, zodat je meest recente wachtwoord opgeslagen wordt. Lukt het nog steeds niet? Stuur een mail naar info@denieuweyogaschool.nl. Dan helpen wij je verder. 

Log in => Klik bovenaan op: mijn account => Account details => wijzig je gegevens

Na inloggen word je automatisch doorgestuurd naar de pagina: mijn opleidingen. Vanuit deze pagina kun je naar jouw trainingen gaan.
Indien je niet doorgelinkt wordt klik dan in het menu op: mijn opleidingen.

Na inloggen klik je op: mijn account -> bestellingen -> hier zie je jouw aangekochte trainingen -> klik op de groene knop factuur om de factuur van jouw training te downloaden

Online trainingen

Ga naar de pagina van de cursus/training die je wilt volgen – klik op de knop aankopen – vul je gegevens in – betaal de training via Ideal/creditcard. 

Na het voldoen van de betaling ontvang je een bevestiging in je email en kun je direct starten met de training.

– Na het voldoen van de betaling ontvang je een e-mail met je factuur ter bevestiging.
– Indien je nieuw bent bij De nieuwe yogaschool online ontvang je een tweede e-mail met jouw wachtwoord.
– Je kunt nu inloggen op de website => klik op mijn opleidingen => ga naar jouw cursus/training.
– Indien je al eerder een login aangemaakt hebt bij De Nieuwe Yogaschool Online kun je direct inloggen en staat de training bij: mijn opleidingen.

– Indien je al eerder ingeschreven hebt voor een training of de gratis video’s en dus al een account aangemaakt hebt ontvang je niet opnieuw login gegevens. Je kunt dan gewoon inloggen met jouw email-adres en wachtwoord. De cursus staat dan automatisch bij: Mijn opleidingen.
– Indien je niet eerder ingeschreven hebt zou je een email moeten ontvangen met login gegevens. Check eventueel je spam folder. Heb je deze niet ontvangen neem dan contact op met: info.denieuweyogaschoolonline.nl.

Je hebt na aankoop onbeperkt toegang tot jouw cursus of training. Je kunt de video’s dus terugkijken wanneer je maar wilt. (de enige uitzonderingen hierop zijn de video’s van de bibliotheek van de live teacher trainingen & de online yoga opleidingen. Zie punten hieronder voor meer informatie hierover).

Live teacher trainingen 200 uur bij De Nieuwe Yogaschool

Je hebt toegang gedurende jouw opleiding, na afronden van je opleiding verloopt de toegang.

Online yogaopleidingen vinyasa & yin 100 uur

De opleiding duurt 100 uur. Besteed je gemiddeld 7 uur per week aan de opleiding? Dan kun je de opleiding in 15 weken afronden (ongeveer 3,5 maand). Je bent echter helemaal vrij om de training op je eigen tempo af te ronden. Je houdt twee jaar lang toegang tot de opleiding. Zodra je een module hebt afgerond, staat de volgende module al voor je klaar. Als je zeeën van tijd hebt en je vliegt door de modules heen, houdt niemand je tegen. Maar ook als je niet elke week de tijd hebt om verder te gaan, is dat geen enkel probleem.
 

Wij vertellen je graag meer over onze online yoga opleidingen! Op deze pagina > kun je aangeven wanneer je gebeld wilt worden.

Bekijk de Online Vraagbaak in Module 1 | les 3 van je opleiding. Hier vind je antwoord op eerder gestelde inhoudelijke, praktische en technische vragen.
 

Livestream yogalessen

Alle yogalessen van de Nieuwe Yogaschool in Amsterdam zijn ook te volgen als live online les oftewel livestream yogales. Meer informatie over de livestreamlessen kun je vinden op de website van de Nieuwe Yogaschool >

Contact opnemen