Module 2: Gefeliciteerd, module 2 zit erop!

Beste ,

Module 2 zit erop! We hebben inmiddels de eerste yinhoudingen behandeld en herhaald. Je kunt al een hele oefenles vullen!

Gaandeweg ontvang je steeds meer tools om een eigen les op te bouwen. Je leert nieuwe yinhoudingen, verschillende meditatie- en pranayamatechnieken en nog veel meer. Je bent dan niet perse gebonden aan een meridiaanpaar om een les op te bouwen. Je kunt bijvoorbeeld ook een les wijden aan de heupen, of juist een yinflow maken voor het hele lichaam. Of je stelt een mooie tekst centraal waar je houdingen bij kiest. Naarmate je over meer tools beschikt, kun je je eigen creativiteit steeds meer laten stromen.

In module 5 besteden we meer aandacht aan de verschillende manieren waarop je je yogales op kunt bouwen. Voor nu kunnen de meridiaanparen een fijne houvast geven om te oefenen. Je kunt al een hele oefenles vullen met houdingen voor de lever- en de galblaasmeridiaan!

Ik ben benieuwd hoe het oefenen in lesgeven je vergaat. Heb je nog niet geoefend? Het is nooit te laat om te beginnen. Je zult merken dat het oefenen in lesgeven een groot cadeau is aan jezelf. Wie weet leer je iets nieuws over jezelf! Je inzichten of datgene waar je tegenaan loopt kun je opschrijven in je dag- of weekboek.

Ik wens je veel succes met oefenen en veel plezier met de yinhoudingen. Op naar module 3!

Namasté,
Johan