Welkom bij de online yin yoga opleiding

Beste ,

Wat fijn dat je er bent. Vanaf nu kan je starten met de online yin yoga opleiding! Stap in de rol van de yogaleraar en maak de kennis over yoga eigen. Wil je je verdiepen in jouw persoonlijke proces of onderzoek je graag of het leraarschap bij je past? Dan ben je in beide gevallen op de juiste plek.

Samen met mij en de andere yogadocenten van De Nieuwe Yogaschool stap je de komende weken in de wereld van yoga en meditatie. Tijdens de opleiding krijg je oefenvideo’s, leesmateriaal en luistervideo’s. Je maakt opdrachten voor je persoonlijke groei in je e-werkboek en je kan nog meer verdiepende artikelen lezen in het e-boek. Je bepaalt zelf in welke tijd je de training af wilt ronden. Dat kan in de 15 weken die wij aanraden, maar je mag er natuurlijk ook sneller doorheen gaan of juist langer over doen. Ik hoop je met deze online training te inspireren.

Hoe nu verder?
Op denieuweyogaschoolonline.nl kun je inloggen op je account en vanaf nu starten met de opleiding!

Heb je er zin in? Ga nu alvast naar de eerste les van de opleiding om je e-boek en e-werkboek te downloaden (deze link werkt alleen wanneer je ingelogd bent).

En maak alvast jouw persoonlijke intake afspraak met mij, ik ben benieuwd naar jou!

Ik wens je een ontzettend mooie verdiepingsreis toe!

Namasté,
Johan Noorloos