Maak kennis met de super comfortabele meditatiekussens van Easz meditatiekussens

Zitten in meditatie is niet voor iedereen even comfortabel.

Pijnlijke enkels, knieklachten en een zeurende rug kunnen dat ene moment voor jezelf behoorlijk ongemakkelijk maken. De meditatiekussens en zabutons van Easz zijn speciaal ontworpen om die ongemakken weg te nemen. Ze zijn ontworpen om echt lekker te zitten, zodat jij kan genieten van jouw welverdiende meditatie. 

Het unieke Easz meditatiekussen: de halve maan xl

Het meditatiekussen halve maan XL valt direct op door haar bijzondere vorm en grootte; het kussen is als het ware een blauwdruk van de benen in kleermakerszit. Hierdoor worden de benen geheel ondersteund wat voor meer comfort zorgt voor de heupen en knieën en bijdraagt aan een ideale zithouding. 

meditatiekussen-halve-maan-easz

Voor wie is het meditatiekussen halve maan XL?

Het meditatiekussen halve maan XL is zo ontworpen dat de knieën en benen volledig ondersteund worden. Hierdoor is dit meditatiekussen perfect voor mensen die niet comfortabel zitten in een kleermakerszit of lotus omdat zij de knieën niet omlaag kunnen brengen en ook voor mensen met knie- of heup problemen.Gebruik het halve maan meditatiekussen in combinatie met één van de zachte zabutons (meditatiematten) om nóg meer comfort te ervaren bij de enkels en voeten. 

Easz Meditatiekussens

Waarom meditatiekussens en zabutons van Easz?

Allereerst om de natuurlijke materialen: boekweitkaf, katoen en schapenwol. Easz gelooft dat als je dicht bij de natuur blijft, je ook dicht bij jezelf blijft. En laat dat nou net het doel zijn van mediteren; dicht bij jezelf komen. En dus zijn de meditatiekussens en zabutons (meditatiematten) gemaakt van natuurlijke materialen.

De binnen- en buitenhoezen zijn gemaakt van 100% verantwoord katoen en worden allemaal eigenhandig door de eigenaressen Renate en Edine gevuld; de meditatiekussens met boekweitkaf en de zabutons met duurzaam Nederlands schapenwol. 

Easz stopt veel liefde en aandacht in ieder meditatiekussen. Van ontwerp tot verzending. Geen massaproductie, geen lopende bandwerk; ieder kussen wordt met de grootste zorg en liefde hier in Nederland gemaakt.

Meer weten? Bezoek de website: www.easzmeditatiekussens.com 

Lees meer artikelen

Yoga Nidra: wat is het en waarom doen we het?

Yoga Nidra, de ‘yoga slaap’, doet ons opladen. Maar wat is het nu precies? En wat zijn de voordelen van deze populaire yogavorm?

5 kinderyoga oefeningen om thuis te proberen

5 kinderyoga oefeningen om thuis te proberen, gegarandeerd plezier!

Drie yin yoga houdingen voor gespannen schouders

Yin yoga kan helpen bij gespannen schouders en nekklachten. Probeer zelf drie fijne yin yoga houdingen uit voor je schouders.

Ujjayi ademhaling: ervaar de kracht in 4 stappen

Ervaar de kracht van de ujjayi ademhaling in 4 simpele stappen en voel direct de focus en ontspanning.

Het geheim achter de kindhouding

Hoe neem je de ultieme child pose aan? Waarom kan deze zorgen voor zo’n diepe ontspanning?

Laat emoties los met deze drie yin yoga heupopeners

Yin yoga kent verschillende heupopeners die helpen emoties los te laten. Ontdek wat yin yoga voor jou kan betekenen!