Maak kennis met de super comfortabele meditatiekussens van Easz meditatiekussens

Zitten in meditatie is niet voor iedereen even comfortabel.

Pijnlijke enkels, knieklachten en een zeurende rug kunnen dat ene moment voor jezelf behoorlijk ongemakkelijk maken. De meditatiekussens en zabutons van Easz zijn speciaal ontworpen om die ongemakken weg te nemen. Ze zijn ontworpen om echt lekker te zitten, zodat jij kan genieten van jouw welverdiende meditatie. 

Het unieke Easz meditatiekussen: de halve maan xl

Het meditatiekussen halve maan XL valt direct op door haar bijzondere vorm en grootte; het kussen is als het ware een blauwdruk van de benen in kleermakerszit. Hierdoor worden de benen geheel ondersteund wat voor meer comfort zorgt voor de heupen en knieën en bijdraagt aan een ideale zithouding. 

Easz Meditatiekussens halve maan xl product

Voor wie is het meditatiekussen halve maan XL?

Het meditatiekussen halve maan XL is zo ontworpen dat de knieën en benen volledig ondersteund worden. Hierdoor is dit meditatiekussen perfect voor mensen die niet comfortabel zitten in een kleermakerszit of lotus omdat zij de knieën niet omlaag kunnen brengen en ook voor mensen met knie- of heup problemen.Gebruik het halve maan meditatiekussen in combinatie met één van de zachte zabutons (meditatiematten) om nóg meer comfort te ervaren bij de enkels en voeten. 

Easz Meditatiekussens

Waarom meditatiekussens en zabutons van Easz?

Allereerst om de natuurlijke materialen: boekweitkaf, katoen en schapenwol. Easz gelooft dat als je dicht bij de natuur blijft, je ook dicht bij jezelf blijft. En laat dat nou net het doel zijn van mediteren; dicht bij jezelf komen. En dus zijn de meditatiekussens en zabutons (meditatiematten) gemaakt van natuurlijke materialen.

De binnen- en buitenhoezen zijn gemaakt van 100% verantwoord katoen en worden allemaal eigenhandig door de eigenaressen Renate en Edine gevuld; de meditatiekussens met boekweitkaf en de zabutons met duurzaam Nederlands schapenwol. 

Easz stopt veel liefde en aandacht in ieder meditatiekussen. Van ontwerp tot verzending. Geen massaproductie, geen lopende bandwerk; ieder kussen wordt met de grootste zorg en liefde hier in Nederland gemaakt.

Meer weten? Bezoek de website: www.easzmeditatiekussens.com 

Lees meer artikelen

Wat is mindfulness?

Mindfulness is een veelbesproken methode met groots effect en eindeloze voordelen. Maar wat is mindfulness nu precies?

Verlicht spanning in je schouders, rug en heupen met deze yin yoga houdingen

Benieuwd welke yin yoga houdingen goed zijn voor je schouders, rug en heupen? Lees dan snel deze blog!

Yin yoga als rustmoment in het drukke leven

Deze langzame vorm van yoga wordt steeds populairder. Ben je benieuwd wat yin yoga kan toevoegen aan jouw leven? Lees dan snel deze blog!

Hoe ademhalingsoefeningen stress kunnen verminderen

Voel je je vaak gestrest, kom je moeilijk in slaap of lukt het je maar niet om te ontspannen? Lees in deze blog

Yoga voor beginners: dit moet je weten voor je de mat op stapt

In deze blog lees je alles wat je moet weten om een goede start te kunnen maken met yoga.

5 tips waarmee iedereen kan leren mediteren

Mediteren hoe doe je dat? Heeft mediteren voordelen? En wat is meditatie eigenlijk? We herkennen allemaal de chaotische gedachten die ons hoofd vullen