Het licht in jou herkent het licht in mij


Van harte gefeliciteerd!

Je hebt de online vinyasa yoga opleiding afgerond!

Van harte gefeliciteerd!

Je hebt de online vinyasa yoga opleiding afgerond!

Misschien deed je de opleiding voor je eigen verdieping. Misschien wilde je onderzoeken of het ambacht van yogadocent bij je past of misschien was je al yogadocent en is de online vinyasa opleiding een aanvulling op de ervaring die je al had. Hoe dan ook heb je een schat aan kennis opgedaan. We zijn ontzettend dankbaar voor je vertrouwen en dat we de kennis van onze docenten op deze manier aan je hebben over kunnen dragen.

Als student van yoga begin je aan een levenslange opleiding. Hoe meer we ons verdiepen, hoe meer we ontdekken dat er altijd nóg meer te leren valt. Er is geen einddoel. Een yogahouding kun je tot in het oneindige verdiepen. Zelfs iets simpels als de adem kun je blijven verfijnen. We zijn nooit uitgeleerd. “Practice, and all is coming”, zei Sri K. Pattabhi Jois. Zo bouw je een stevige fundering voor de rest van je leven en dat is het grootste geschenk dat je jezelf kunt geven.

Weet dat je 2 jaar toegang hebt tot de online vinyasa yoga opleiding en dat je de video’s nog zo vaak terug kunt kijken als je wilt.

opleiding bewustzijnscoach

Het Nieuwe Yoga Netwerk

Laat je certificeren

Nu je je opleiding hebt afgerond mag je je officieel inschrijven bij het Nieuwe Yoga Netwerk. Dit is het netwerk van en voor yogadocenten, trainers en coaches, die door De Nieuwe Yogaschool zijn opgeleid. De waarden waar het Nieuwe Yoganetwerk voor staat zijn veiligheid, verbinding, integriteit en gelijkwaardigheid. Zo kunnen mensen jou vinden en ben je zichtbaar als door De Nieuwe Yogaschool opgeleid docent. Hieronder kun je je direct inschrijven. Wil je graag een certificaat van je afgeronde opleiding? Dat kan! Vraag je certificaat aan door een mailtje te sturen naar contact@denieuweyogaschool.nl

Verder studeren naar een 200 uurs Yoga Alliance certificering?

Dat kan bij De Nieuwe Yogaschool in Amsterdam.

Voel je de uitnodiging om verder te studeren?

Dan biedt De Nieuwe Yogaschool in Amsterdam jou de mogelijkheid om door te studeren naar een 200 uur Yoga Alliance certificering.

De volgende stap naar het ambacht van yogadocent
De opleiding die je zojuist hebt afgerond is een prachtige eerste stap op weg naar het ambacht van yogadocent. Misschien deed je de online vinyasa opleiding voor je eigen verdieping, maar kwam je er gaandeweg achter dat lesgeven je toch wel erg leuk lijkt.

Dan biedt De Nieuwe Yogaschool je de mogelijkheid om ‘door te studeren’ naar de Yoga Alliance 200 uurs certificering. Gedurende onze online vinyasa opleiding heb je al een prachtig fundament gelegd voor het theoretische deel van het yogadocentschap.

Heb je nog geen eerdere praktijkervaring in het geven van yogales? Dan kun je je met de live Vinyasa opleiding 200 uur verder ontwikkelen in het ambacht van yogadocent. Met veel persoonlijke begeleiding word je tijdens deze opleiding opgeleid tot gecertificeerd yogadocent.

Omdat jij de 100 uurs online vinyasa yoga opleiding afgerond hebt geldt er voor jou als je wilt doorstuderen naar het yogadocentschap een aanzienlijke korting van 500 euro excl. BTW.

Meer informatie over de live Vinyasa opleiding 200 uur in Amsterdam vind je hier.

Voor een nieuwe wereld
Voor een nieuw bewustzijn
De Nieuwe Yogaschool