Een welkomstkorting van 20 euro voor jou!

(scroll gauw naar beneden)

Gelukt! Jouw kortingscode voor een livestreamles is onderweg

Wat ontzettend leuk dat je de kortingscode hebt aangevraagd voor een livestreamles. Je ontvangt de code via de mail binnen enkele minuten. Heb je de mail met instructies niet binnen 5 minuten ontvangen? Check dan ook even je spam of ongewenste email.

We wensen je natuurlijk alvast een fijne les toe! Namasté.

Direct aan de slag met online yoga...

met onze 8-weekse Basistraining yoga

basistrainingyoga-yoga-johan-noorloos-beginnen

Met deze kortingscode voor een livestreamles naar keuze kun je kennismaken met de livestreamlessen van De Nieuwe Yogaschool. 

Naast onze livestreamlessen hebben wij ook een online Basistraining yoga ontwikkeld waarmee je dieper in de wereld van yoga duikt en jezelf een brede basis geeft waar je de rest van je leven de vruchten van zal plukken.

Het maakt niet uit of je al jaren aan yoga doet of net om de hoek komt kijken. Deze training is voor iedereen die 
meer wil leren over de achtergrond van yoga en meditatie. De training bevat video’s over, de yogahoudingen (asana’s), yogafilosofie, ademhalingstechnieken en meditatie. Als je de basis écht kent, kan je dit beter op je lichaam en geest afstemmen en zo zal je de voordelen van yoga sterker ervaren.

We willen je graag op pad helpen om nu echt door te pakken en daarom hebben we een speciale welkomstkorting van 20 euro voor jou op deze training.

Bekijk de aanbieding door op onderstaande knop te klikken.
(Dit is een éénmalig aanbod)

Ga mee op online yogareis