Ontdek de mooiste versie van jezelf met yoga

Een speciale welkomstkorting voor jou

Met de actiecode DNYSYOGA ontvang je nu eenmalig 20,- korting

Ervaar meer balans en energie

met deze 8-weekse basistraining yoga

De gratis livestreamles heb je als het goed is nu ontvangen. Heel erg leuk dat je onze yogalessen gaat uitproberen. We willen je hiervoor bedanken en daarom een korting aanbieden om je verder te verdiepen in de wereld van yoga. Met de actiecode DNYSYOGA ontvang je nu 20,- euro korting. Deze speciale aanbieding krijg je nu een eenmalig aangeboden van ons, dus sluit deze pagina niet.

De online basistraining yoga is een thuisstudie over de basisbeginselen van yoga. Je zult de basishoudingen en -technieken van verschillende yogastijlen leren kennen. De zonnegroet, de krijgers, downward dog, jij kent ze straks op je duimpje. Maar yoga bestaat uit veel meer dan alleen houdingen. Je zult ook leren over de achtergrond van yoga, yogafilosofie en meditatie. Heb je wel eens van de Bhagavad Gita gehoord, de yogi bijbel? Of het achtvoudige pad van Patanjali? Ben je bekend met Ujjayi ademhaling of andere ademhalingstechnieken? Het komt allemaal aan bod in de online basistraining en meer! Het maakt niet uit of je al jaren aan yoga doet of net om de hoek komt kijken. Met deze cursus duik je dieper in de wereld van yoga en geef je jezelf een brede basis waar je de rest van je leven de vruchten van zal plukken!

40 video’s met yogalessen, filosofie, meditatie en oefeningen.

Ervaar meer balans, energie en waardevolle inzichten.

Al meer dan 1500 studenten gingen je voor!

Nu met 9 extra meditatie-video's!

Om je eigen dagelijkse meditatie practice op te zetten.

De online basistraining yoga biedt je ...

Wil je álles leren over de basis van yoga?

 

Met de korting van 20,- betaal jij slechts €99

Stap in de wereld van yoga en meditatie met deze 5 docenten

online yoga opleiding Johan noorloos

Johan Noorloos

Begin november 2013 ging er voor Johan Noorloos een lang gekoesterde wens in vervulling: de school van zijn dromen opende haar deuren. De afgelopen tien jaar bouwde Johan op diverse terreinen een schat aan ervaring op. Met zijn lessen, opleidingen, lezingen en boeken was hij gedreven zijn kennis en inzichten te delen. Op de school komt nu alles waarvan hij droomde samen.

online yoga opleiding Moena de Jong

Moena de Jong

Moena deelt haar passie voor connectie al jaren in de vorm van Pranayama, Vinyasa, Hatha, filosofie en Ayurveda. Ze geeft workshops voor de lerarenopleiding in deze bovenstaande yogavormen.
Met de overtuiging dat we alleen kunnen stralen wanneer we authentiek durven te zijn neemt ze haar studenten op lichte en enthousiaste wijze op de reis naar onze kern.

online yoga opleiding Tijn Touber

Tijn Touber

Tijn is auteur van zes boeken over verlichting en meditatie. Het zijn allemaal bestsellers, de bekendste is Spoedcursus Verlichting. Daarnaast is hij oprichter van het grootste meditatienetwerk van Nederland: Stadsverlichting. Hij leefde veertien jaar als yogi in Amsterdam en beschouwt het als grootste uitdaging om, zoals hij zelf zegt ‘in de wereld, maar niet van de wereld’ te zijn.

online yoga opleiding Sylvia weling schaefer

Sylvia Welsing-Schaefer

Sylvia Welsing-Schaefer studeerde Biologische Gezondheidskunde en Geneeskunde in Maastricht. Sinds 2006 is zij werkzaam als arts. Toen zij in 2009 ziek werd hielp yoga haar om dat te accepteren. Zij besloot haar accent te verleggen en volgde drie yogaopleidingen bij YogaTeacher .

 

Sijbrand Maal online yogaopleiding vinyasa yin teacher training

Sijbrand Maal

In 2013 denderde Yoga en Meditatie onverwacht het leven van Sijbrand binnen. De Nieuwe Yogaschool verrees, de reis van de spirituele zoeker werd bewust omarmt en het lesgeven begon.

Met behulp van yoga, meditatie, diverse fantastische methodes en (spirituele) leraren (waaronder zijn huidige leraar Sat Shree) vond Sijbrand zichzelf als dat wat alles in essentie is.

dnys-online-basistraining-yoga

Review

Meer zelfvertrouwen op de yogamat

“Als je niet zo goed weet waar je moet beginnen, begin dan hier. Johan heeft de gave om complex lijkende onderwerpen als yogahoudingen, yogafilosofie & mindfulness verfrissend helder uit te leggen, zodat het klikt en je jezelf af gaat vragen waarom je de wereld nog niet eerder zo bekeken hebt. Het fijne aan deze cursus is dat je hem helemaal in je eigen tempo kunt volgen. Je kunt er in 8 weken doorheen vliegen, maar ook zo vaak als je wilt terugkeren of filmpjes herhalen. De filmpjes zijn mooi en inspirerend en na de cursus heb je de basisprincipes goed onder de knie, zodat je met zelfvertrouwen op de mat kunt stappen!”

– Charlotte

“Wauw, wat een mooie verbinding zijn we aangegaan. Ook al is het online het voelde alsof ik 1 op 1 les had van Johan Noorloos. Een enorm persoonlijke cursus die mij diepe inzichten heeft gegeven. Echt een aanrader.” - Milou Derxs
“Dit is zo waardevol. In de afgelopen drie jaar heb ik al best wat uren op mijn yogamat en meditatiekussen doorgebracht, maar deze online trainingen hebben me nog veel meer verdieping gegeven. De persoonlijke verhalen van Johan Noorloos raakten m’n ziel. En het is zo fijn om te weten waarom je doet, wat je doet.” – Simone ten Caat
“Je zeker voelen op de yogamat en in het dagelijks leven. Dat is toch het mooiste cadeau dat je jezelf kan geven? Ik ben heel dankbaar dat ik de online basistraining yoga heb gevolgd. En heb nu al zin om nog meer te leren.” – Alex Vos
Previous slide
Next slide

Programma 8-weekse online basistraining yoga

zo ziet het er per week uit

Samen met Johan Noorloos stap je in de wereld van yoga. Ook lees je over het doel van yoga.

Je leert over een diepe en krachtige adem en een sterke core, ook wel Bandha’s genoemd.

Het is tijd voor: balans. Je leert hoe een kalme geest, rust en balans brengt in je leven.

Wat doe je wel als je mediteert en wat niet? Je ontdekt hoe het is om echte stilte te ervaren. 

De wereld van yoga is een jungle. Johan Noorloos vertelt je daarom over de verschillende yogastijlen.

Een langzame en ontspannen vorm van yoga is Yin yoga. Het heeft effect op je bindweefsel én je mind.

De bijbel van de yogi’s is: de Bhagavad Gita. Ook ontdek je hoe yin en yang elkaar aanvullen.

De mooiste yogahouding is: het leven zelf. Want een yogales begint pas écht als je van de mat afstapt.

Klik dan hier voor de veelgestelde vragen over onze online cursussen en trainingen.

En.. yoga je met ons mee?
van €189