Met STAP-BUDGET gratis i.p.v €995,-

Meld je nu alvast aan via het onderstaande formulier en ontvang van ons een officieel Aanmeldingsbewijs dat je gemakkelijk via UWV indient voor het STAP-budget
Wij versturen het PDF-Aanmeldbewijs voor 1 mei om 10:00 uur. Voor vragen neem contact met ons op! 

Volg met het STAP-budget nu GRATIS onze Online Vinyasa of Online Yin 100-uurs opleiding (t.w.v. €995,-)

  • 00Dagen
  • 00Uren
  • 00Minuten
  • 00Seconden
Met STAP-BUDGET gratis i.p.v €995,-

Heb jij vragen over onze opleidingen?

Voel je welkom om een belafspraak te maken!

Stap Budget | De Nieuwe Yogaschool

Wat is het STAP-budget?

Op 1 mei start een nieuwe aanmeldronde voor het ‘STAP-budget’. Deze subsidie maakt het mogelijk om jezelf verder te (blijven) ontwikkelen.

Zo volg je bij De Nieuwe Yogaschool Online de Online Vinyasa 100 uur of de Online Yin 100 uur (t.w.v. €995,-) GRATIS met het STAP-budget.

Hoe vraag jij het STAP-Budget aan?

Om in aanmerking te komen voor het STAP-budget, moet je een aantal stappen doorlopen. Bekijk deze video alvast om jezelf te informeren én lees het stappenplan hier onder door. Zo ben je het beste geïnformeerd!

Op het moment dat jouw aanvraag wordt goedgekeurd, wordt het bedrag naar ons overgemaakt. Je hoeft dus niks zelf voor te schieten. Totdat jouw aanvraag wordt goedgekeurd, zit je nergens aan vast.

 

STAP-budget aanvragen: jouw stappenplan

STAP 1: Kiezen

STAP 1: Kiezen

Kies de opleiding die jij gratis wil volgen! Je kunt kiezen uit:
Online Vinyasa opleiding (100 uurs)
Online Yin opleiding (100 uurs)

Heb jij hulp nodig bij jouw keuze? Mail ons of plan een terugbel verzoek voor persoonlijk advies!

STAP 2: Vooraanmelden

STAP 2: Vooraanmelden
zodat we goed voorbereid zijn!

Meld je alvast bij ons aan. We sturen je dan per mail een Aanmeldbewijs toe, dat je straks op maandag 10 mei, 10.00 uur voor het UWV nodig hebt. Ook melden we jou alvast bij het UWV aan, vanuit ons. 
Hierdoor gaat de verwerking straks gemakkelijker.

STAP 3: Aanvragen

STAP 3: Aanvragen

Op maandag 1 mei om 10.00 uur vraag je zelf gemakkelijk het STAP-budget aan in het STAP-portaal van het UWV. Gebruik hiervoor het Aanmeldbewijs en jouw DigiD.

Tip 1: Zorg dat jij op tijd klaar zit, voor 10.00 uur. De ervaring leert dat eerder klaar zitten, de kans vergroot dat je eerder er doorheen komt.
Tip 2: Maak je kans nog groter om dit bijvoorbeeld via je smartphone,  maar ook via een laptop of een tablet te doen. 

 

STAP 4: Goedkeuring

STAP 4: Goedkeuring

Het UWV laat jou binnen 1-4 weken weten of je de STAP-subsidie hebt gekregen. Zodra jouw subsidie is goedgekeurd, is jouw inschrijving definitief. Niet doorheen gekomen? Jouw inschrijving vervalt automatisch, je bent ons niets verplicht.

Probeer het de volgende ronde opnieuw. De aanvraagrondes zijn op:
3 juli 2023
4 september 2023
1 november 2023

 

STAP 5: Starten

STAP 5: Starten

Na goedkeuring van je STAP-budget ontvang je van ons rond 30 mei 2023 bericht dat je kunt starten met je opleiding. De online opleidingen volg je in jouw eigen tempo. Je ontvangt van ons een uitnodiging voor een persoonlijk welkomstgesprek met Johan Noorloos en de Online Groepssessies.

 

STAP 6: Afgerond

STAP 6: Afgerond

Je hebt een jaar om je opleiding af te ronden. Hierna sturen wij een bewijs naar het UWV van de voltooiing van je opleiding. Na het volledig afronden van de opleiding ontvang je van ons jouw certificaat waarmee je je kunt aansluiten bij Het Nieuwe Yoganetwerk.