Ontmoet de mentoren

van de vinyasa & yin yoga opleiding

De mentoren

Zie hier een overzicht van de mentoren, deze mentoren zijn er ter begeleiding voor het persoonlijke proces tijdens de opleiding. Stel je begint aan een opleiding dan kies je zelf een mentor uit die jou aanspreekt. 

Riki Smits

Sinds 2014 geef ik les in verschillende vormen van yoga, dit doe ik in Yoga- en sportscholen, op retreats en bij bedrijven. Daarnaast vervul ik sinds 2015 met veel enthousiasme en liefde de rol als mentor voor de 200 uurs Vinyasa, Yin teacher trainingen als ook de 50uur online Pre-teacher training bij De Nieuwe Yogaschool. Ik zie het als een voorrecht om aan de zijlijn te mogen staan van mooie ontwikkeling en persoonlijke processen van de studenten.

Marije van Liere

Marije van Liere

marijevanliere@denieuweyogaschool.nl

Loop je gedurende je opleiding ergens tegenaan? Heb je vragen over de leerstof, over lesgeven of je persoonlijke proces? Dan ben je zo welkom voor een verdiepend mentorgesprek. Tijdens het mentorgesprek kun je al je vragen stellen en deel en reflecteer je op je eigen proces. Zo vind je de antwoorden in jezelf en op brandende vragen. Ik sta graag aan je zij en deel met liefde vanuit mijn eigen ervaring als yogadocent en forever student. Ik zie je graag live bij De Nieuwe Yogaschool of online via Zoom.

dnys-online-opleidingen-mentor-moment

Seline Huisman

Naast geregistreerd 500+ Vinyasa en Yin yogadocent en mentor voor de 200 uurs Teacher Trainining bij De Nieuw Yogaschool, werk ik als ontwikkelcoach. Waar het uitgangspunt is om dat wat vanuit het hart geleefd wil worden tot uiting kan komen. Vanuit de rol als mentor vind ik het dan ook altijd heel bijzonder om naast de ondersteuning in het leren van het ambacht en de verdieping in yoga ook het unieke van de student tot uiting te laten komen.

yogadocent edine van beusekom

Edine van Beusekom

edine@denieuweyogaschool.nl

Sinds 2015 geef ik met veel plezier Yin yogales aan groepen, in het bedrijfsleven en 1 op 1 sessies. Ik heb zelf diverse opleidingen afgerond o.a. 100 uur Hatha, 200 uur Yin en diverse 50 uur verdiepingsstudies in yoga, meditatie en ademwerk. Voor mij is het volgen van een yoga opleiding veel meer dan het leren lesgeven. Het is een persoonlijk proces waarbij je jezelf verder mag verdiepen en ontwikkelen. Ik zou je graag willen ondersteunen in dat proces.