Lees hieronder de veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

over de online vinyasa yoga opleiding

Of je nu beginner of een ervaren yogi bent, deze online vinyasa yogaopleiding 100 uur is geschikt voor iedereen. Wil je je verdiepen in jouw persoonlijke proces en in je practice of onderzoek je graag of het leraarschap bij je past? Dan ben je in beide gevallen op de juiste plek. 

Dit is een 100 uur durende opleiding met een gemiddelde tijdsbesteding van 7 uur verspreidt over 15 weken. Echter, je bent helemaal vrij om de training zo snel of langzaam te doen als je wilt! Zodra je een module hebt afgerond, staat de volgende module al voor je klaar. Als je zeeën van tijd hebt en je vliegt door de modules heen, houdt niemand je tegen. Maar ook als je niet elke week de tijd hebt om verder te gaan, is dat geen enkel probleem. 

De opleiding blijft na inschrijving voor 2 jaar beschikbaar in jouw account.

Je krijgt een certificaat van deelname, na afronding van de 100 uur opleiding. 

Deze opleiding is niet Yoga Alliance Certified. Met onze live 200 uur vinyasa opleiding op locatie (Amsterdam, Weert, Castricum, Rotterdam, Leeuwarden) kun je je verder op laten leiden tot gecertificeerd yogadocent. Heb je de online vinyasa opleiding afgerond en schrijf je je in voor de 200 uur vinyasa opleiding? Dan krijg je het grootste gedeelte van je aankoopbedrag terug (800 euro ex. BTW). Voor meer informatie over onze gecertificeerde 200 uur vinyasa opleiding, klik hier.

Je kan de opleiding afronden in maximaal 2 jaar tijd, hierna verloopt je toegang tot de online yoga docentenopleiding. Onze richtlijn voor de duur van deze opleiding is 15 weken, à 7 uur per week, maar je bent volledig vrij om er dus langer over te doen.

Nee, gelijk na je inschrijving krijg je toegang tot de opleiding en kun je starten! Johan zal regelmatig online een welkomstwebinar houden om de opleiding voor een nieuwe groep in te leiden. Het is aan jou of je hierop wilt wachten om te starten of hiervoor al begint. Er zijn geen implicaties voor de kwaliteit van de opleiding als je voor deze opening al start met de modules.

Aan iedere module zijn een aantal schrijf- en praktijkopdrachten verbonden. Hieraan zitten geen deadlines! Iedere student doet de opleiding op zijn/haar eigen tijd. De opdrachten kunnen, indien gewenst, besproken worden met de mentor.

Het mentorprogramma is niet verplicht, maar we zouden je aanraden deze waardevolle toevoeging niet over te slaan.

Jazeker! Je kunt kiezen uit 5 ervaren docenten, die aan het begin van de opleiding zullen worden geïntroduceerd. Je kunt kiezen of je live wil afspreken met de mentor die het dichtst bij jou in de buurt woont of online afspreken via een Zoom sessie.  Je kunt volledig afgaan op je gevoel!

Deze opleiding neemt ± 100 uur aan studietijd in beslag.

Alle kennis die direct hoort bij het geleerde in deze opleiding, is opgenomen in het online e-boek.

Wanneer je nog geen gecertificeerd yogadocent bent, ben je na deze opleiding nog niet bevoegd om les te geven. Deze studie is bedoeld als verdiepingsstudie of als eerste stap in de opleiding tot yogadocent met een stevig theoretisch fundament. Het geven van een yogales aan studenten is een ambacht op zich. Hier is de 200 uurs vinyasa opleiding op locatie met persoonlijke begeleiding op gericht. Voor onze gecertificeerde 200 uurs vinyasa opleiding, klik hier.

De Nieuwe Yogaschool biedt je de mogelijkheid om ‘door te studeren’ naar de Yoga Alliance 200 uurs certificering. Omdat jij de 100 uurs online vinyasa yoga opleiding hebt afgerond heb je een groot theoretisch gedeelte van de gecertificeerde opleiding al behaalt! Daarom geldt er voor jou als je wilt doorstuderen naar een Yoga Alliance certificeriing een aanzienlijke korting van maar liefst 800 euro excl. BTW. Voor meer informatie over doorstuderen naar je certificering, klik hier

Neem dan ook eens een kijkje bij onze algemene veelgestelde vragen of neem contact met ons op via: contact@backup-1-9.denieuweyogaschoolonline.nl.
Wil je graag telefonisch contact met ons hebben? Dat kan! Via deze link kun je een belafspraak inplannen.


Heb je nog vragen over de online yoga opleiding?

Plan dan een belafspraak in!