Jouw online yogales tijdelijk GRATIS

DNYS bestaat 10 jaar! Krijg van ons alle livestreamlessen GRATIS

Bij De Nieuwe Yogaschool

Alle yogalessen die we aanbieden in onze studio in Amsterdam zijn tegelijkertijd live te volgen als online yogales (livestream yogales) via onze professionele livestream. Dus woon je wat verder weg? Past zo nu en dan een thuis practice beter in je schema? Of kan je nu door omstandigheden niet naar de school toekomen? Dan kun je nu ook alle lessen als online yogales volgen, gewoon bij jou thuis op je computer, tablet of telefoon. 

We zijn enorm trots op onze livestream en dat delen we graag met je! Alle livestreamlessen ontvang je tijdelijk GRATIS. Maak hiervoor een account aan via DEZE LINK. 

NOTE: Onze livestream verloopt via de website van De Nieuwe Yogaschool (www.denieuweyogaschool.nl) en niet via deze website. Wil je meer weten over onze livestreamlessen, klik dan hier >

Na 10 november een eenmalige 50% korting nog ontvangen? 

Laat hieronder je gegevens achter om de actiecode te ontvangen.

* Slechts eenmalig aan te schaffen
** Door het aanvragen van een gratis livestream yogales ga je automatisch akkoord met onze algemene voorwaarden en het ontvangen van e-mails met tips, info en aanbiedingen.

Waarom onze online yogalessen?

Reviews

Lisa

Zo fijn dat de lessen nu langer beschikbaar zijn zodat ik de les van mijn favoriete docent kan doen wanneer het mij uitkomt.

José

Normaal volgde ik lessen bij De Nieuwe Yogaschool, maar sinds ik verhuisd ben kan ik jammer genoeg niet meer naar de school komen. Vandaar dat deze livestream lessen echt een uitkomst zijn!

Robert

Goede lessen, top docenten!

Online yogalessen

zodat jij overal en altijd yoga kunt beoefenen