Online videoplatform voor onze teacher training studenten

Onze opleidingen tot Vinyasa en Yin yogaleraar worden al jarenlang met zorg, liefde en toewijding gegeven door een team van professionals. Ieder met een eigen, unieke achtergrond en specialisme, onder leiding van Johan Noorloos.

Dit videoplatform ondersteund onze studenten met meer dan 100 video’s. Het online programma bestaat uit een reeks video’s die in verschillende thema’s ondergebracht zijn: anatomie, meditatie, asana’s, belangrijke transities, persoonlijke ontwikkeling en filosofie & pranayama.

Lees hier meer over onze Teacher Trainingen >

Log in

Indien je toegang hebt tot deze opleiding kun je direct inloggen.

Online deel Vinyasa teacher training 200 uur

Exclusief videoplatform voor de Teacher Training studenten
Hier vind je meer dan 60 video’s van de belangrijkste onderwerpen en yogahoudingen die tijdens de Vinyasa opleiding aan bod komen.

Lees meer >

Online deel Yin teacher training 200 uur

Exclusief videoplatform voor Teacher Training studenten
Hier vind je meer dan 50 video’s van de belangrijkste onderwerpen en yogahoudingen die tijdens de Yin opleiding aan bod komen.

Lees meer >

Johan Noorloos


“Gedurende de opleiding nodig ik je uit om jezelf te laten zien op een wijze die je niet gewend bent te laten zien. Uit je comfortzone komen, het opzoeken van weerstand, daarmee omgaan, maakt sterk. Je kunt alleen maar leniger worden, als je jezelf eerst confronteert met stijve spieren. Je kunt alleen lichter leven, als je durft te voelen wat je in de weg staat. Hoe doorbreek je je patronen en word je een echt inspirerende leraar? Wie daar antwoord op heeft, zal merken dat de yogales geen moeite kost, maar energie genereert, ook voor de leraar zelf. “

– Johan Noorloos –