De meest oprechte expressie Zijn

Coming soon: online yin yoga opleiding

Onder leiding van Johan Noorloos

Er staat iets moois te gebeuren...

Een online Yin yogaopleiding

Het is bijna zover. Deze lente is er speciaal voor jou de Nederlandstalige online yin yoga opleiding. Het is een verdiepende opleiding, ook als je niet van plan bent om ooit zelf een les te gaan verzorgen. Dit is een mooie en inspirerende – maar ook uitdagende- reis naar jezelf. Om te worden wie je bent, namelijk: de meest oprechte expressie Zijn. Dit is een stap in yin yoga naar meer balans, energie en waardevolle inzichten waar je een leven lang plezier van hebt. 

Duidelijke video’s en verdiepende artikelen met filosofie, anatomie, meditatie en oefeningen. 

Authenticiteit binnen het docentschap vormt de rode draad binnen de training.

Wordt begeleid door een team van internationale docenten met een eigen, unieke achtergrond en specialisme.

Ga mee op deze online yogareis

Wat fijn dat je hier bent.  Want binnenkort vind je hier de online yogaopleiding in yin yoga. Je kan de training volgen als voorbereiding op de live Teacher Training van De Nieuwe Yogaschool, maar ook als je gewoon álles over  yoga wil leren. De training is namelijk speciaal ontwikkeld voor iedereen die op reis wil gaan in de wereld van yoga en meditatie. Je geeft jezelf hiermee de kans om je te verdiepen: van de anatomie tot filosofie en van de functie van asana’s tot je persoonlijke groei, op en naast de mat.

dnys-online-yin-yoga-coming-soon-8

Je krijgt tijdens deze yin yoga opleiding…

Een persoonlijke uitnodiging

als de online opleidingen voor je klaarstaan?

Ontdek wat yoga voor jou kan betekenen

De eerste stap tot yogadocent zet je met deze unieke
online Nederlandstalige yogaopleiding

dnys-online-yin-yoga-johan-noorloos-2

Het mooiste wat je kan worden... is jezelf

met de online yin yogaopleiding

“Je hoeft niets te doen, behalve jezelf over te geven. Laat je ambities en actieve houding los. Juist door niets te doen, gebeurt er wat. Door de zwaartekracht haar werk te laten doen, zal je voelen dat er ruimte ontstaat. Letterlijk en figuurlijk. Ik vind het zelf altijd weer zo’n prachtig inzicht dat je niet altijd wat hoeft te doen om iets te bereiken. Ik hoop je met de online yin yogaopleiding te inspireren om je grenzen op te zoeken, te luisteren naar je lichaam en mind. Zo ontmoet je de mooiste versie van jezelf.”

Verdiep je in yin yoga

waar of wanneer het jou het beste uitkomt

We nodigen je uit om mee te gaan op een inspirerende reis

waar je ook bent.

dnys-online-yin-yoga-opleiding-coming-soon

Je kan natuurlijk op ieder moment en overal aan de slag met je training. Maar je staat ook altijd in verbinding met de DNYS Online Community. Je krijgt namelijk toegang tot onze exclusieve Facebookgroep. 

Wil je in verbinding staan, je ervaring delen en geïnspireerd raken met én door mede-yogi’s?

Johan Noorloos

Over de online Yin yogaopleiding

“Ik ben dankbaar voor iedereen die zichzelf uitdaagt om bij de basis te beginnen. Het feit dat ik zelf inmiddels al meer dan vijftien jaar basistrainingen geef, heeft mijn eigen yoga-ervaring sterk beïnvloed. Gaandeweg merk je wat werkt en niet werkt, wat goed voelt en wat minder goed. Van iemand die streng in de leer was en dat ook van anderen verwachtte, ben ik langzaam maar zeker veranderd in iemand die liever zo goed mogelijk meebeweegt met wat hij tegenkomt. Zowel op de yogamat als in het gewone leven. En dat gun ik jou ook.”

dnys-online-yin-yoga-opleiding-johan-noorloos

Een waardevolle reis

die pas écht begint als je van de mat afstapt.

dnys-online-yin-yoga-opleiding-coming-soon-2

Review

Laura leerde lief voor zichzelf te blijven

“Vanaf het begin voelde het als thuiskomen; de groep waar ik de reis mee maakte in volledige kwetsbaarheid en de resonantie bij de docenten. Soms in weerstand en soms in herkenning. Ik gaf al gentle flow lessen maar ging pas later begrijpen hoe verdiepend de Vinyasa stijl is. Juist de wijze van benadering; het lief blijven voor jezelf zonder dogma. Ik dacht dat ik al veel wist van de filosofie & anatomie maar voelde elke keer weer van die euforische kippenvel momenten als er nieuwe verbindingen werden gelegd. Yoga is een holistische benadering die me voedt in elke discipline. Elke keer weer de mat die mij uitnodigt om te voelen en wat is het fijn om de levensenergie door het lichaam te voelen.”

– Laura Kraft (Laura’s Treehouse)

“Wauw, wat een mooie verbinding zijn we aangegaan. Ook al is het online het voelde alsof ik 1 op 1 les had van Johan Noorloos. Een enorm persoonlijke cursus die mij diepe inzichten heeft gegeven. Echt een aanrader.” - Milou Derxs
“Als je iets écht wilt leren, dan moet je er les in gaan geven. Dat is hoe Johan Noorloos me inspireerde om deze training te volgen. En wat een waardevol geschenk aan mezelf. Ik ben dankbaar voor alles wat ik heb geleerd." - Maxime de Rooij
“Wat een mooie toevoeging op mijn yogapad. En dat ook nog in het Nederlands. Een aantal jaren geleden volgde ik de Vinyasa yogadocentenopleiding. De online Yin training brengt me weer zoveel nieuwe inzichten.” - Janieke van de Kamp
Previous
Next

En… yoga je straks met ons mee?